Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

MarelePescar lanseaza Produse sub lupa, o noua serie video.

marți, 18 ianuarie 2022

produse sub lupa marele pescar

MarelePescar și Victor Costache lansează o nouă serie de materiale video care are ca scop ajutarea pescarilor în luarea deciziilor privind achiziția de echipamente.

La ce să se aștepte pescarii vizionând "Produse sub lupă"?

La o analiză detaliată a produsului care intră sub lupă. După ce consultanții magazinului și Victor Costache au întors pe toate părțile produsul respectiv, după ce l-au montat și demontat, după ce au înțeles ce beneficii aduc tehnologiile și materiale existente în acel produs, după ce, acolo unde este cazul, au măsurat lungimi, diametre, greutăți, capacități tamburi etc., concluziile analizei se vor regăsi în materialul video. Astfel, pescarul va ști dacă produsul i se potrivește sau nu și, dacă decide să-l achiziționeze, va ști pe ce dă banii.

Începând de săptămâna aceasta, materialele video vor fi publicate pe canalul de YouTube MarelePescar și vor fi reunite în playlist-ul “Produse sub lupă”.

Echipa MarelePescar 

Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.