Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Mulineta Shimano Ultegra XSD 3500 Competition

marți, 13 iunie 2017
Exista in lumea pescuitului la crap firme care produc mulinete si exista Shimano. Exista pescari care apreciaza calitatea si pescari care se multumesc cu putin. Iar cei care tind spre perfectiune stiu ca vor fi mereu rasplatiti conform asteptarilor. Pentru ca Shimano inspira incredere! Si daca sunteti posesorul unei mulinete de crap produsa de renumita firma japoneza si beneficiati din plin de performantele oferite, acum este momentul sa va imbunatatiti arsenalul si cu noul model: Shimano Ultegra 3500 XS-D.
 
shimano xsd 3500 competition 
Noutate pe anul 2017, mulineta Ultegra XS-D 3500 Competition dispune de toate caracteristicile necesare unei mulinete de top: tambur supradimensionat AR-C, Parallel Body si tehnologie Super Slow Oscillation 50 care permite aranjarea perfecta a firului (cate 50 de spire la o tura completa a tamburului de sus in jos). Toate aceste specificatii vor contribui la obtinerea unor aruncari la distante extreme. Infasurand peste 100 cm de fir la o rotatie a manivelei, aceasta mulineta este perfecta pentru nadiri intensive la distante extreme, atunci cand este necesara recuperarea rapida a rachetelor sau spomb-urilor.
 
 
Alte tehnologii de top marca Shimano implementate la acest model (Parallel Body, X-Ship, Aero Wrap II, Instant Dyna Balance si Easy Maintenance) vor fi cu siguranta apreciate de pescarii care isi doresc tot ce este mai bun de la o mulineta.
 
shimano ultegra 3500 
ATENTIE! Desi producatorul specifica o capacitate a tamburului de 0.20 mm/200 m, testele efectuate de specialistii Shimano Romania au demonstrat ca acesta poate fi umplut cu 250 m de monofilament de 0.25 mm. Asadar, puteti utiliza aceasta mulineta atat pentru pescuitul la crap, cat si ca model Spod & Marker.
 
Tehnologii utilizate:
 
- Super Slow Oscillation 50;
- Aero Wrap II - este un sistem de infasurare special, cu doua viteze pentru o asezare in X; faciliteaza lanseuri lungi fara peruci;
- Parallel Body - axul si tamburul sunt paralele cu lanseta, reducand posibilitatea frecarii firului de blank in timpul aruncarilor si obtinandu-se distante mai mari;
- Tambur AR-C - dispune de buza inclinata spre exterior, pentru aruncari mai lungi;
- X-Ship - tehnologie special implementata pentru recuperari line si putere de tractiune suplimentara;
- Instant Drag - frana rapida;
- Dyna Balance- rotor perfect echilibrat pe computer, care reduce jocul mulinetei in recuperare;
- Super Stopper II - antirevers imbunatatit;
- Easy Maintenance - fanta pentru intretinere usoara; lubrefierea angrenajului se face fara demontarea mulinetei;
 
Caracteristici:
 
- Numar rulmenti: 5;
- Tambur: aluminiu, long-cast;
- Frana: fata, rapida;
- Raport recuperare: 4.3:1;
- Fir recuperat/tur de manivela: 103cm;
- Greutate: 635g;
- Capacitate: 0.25mm/250m (confirmat de Shimano Romania);
- Maner: aluminiu;
- Fanta de intretinere rapida. 
 
Shimano Ultegra XSD 3500 Competition se gaseste in toata reteaua de magazine partenere Normark Romania, iar pretul recomandat de vanzare este de 649 lei. 
 
Crapmania.ro
Text: MarelePescar 
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • marți, 13 iunie 2017 12:29

    Florin Danciu : 'Exista in lumea pescuitului la crap firme care produc mulinete si exista Shimano'. Mac-mac-mac-mac-mac-mac.

  • marți, 13 iunie 2017 13:38

    Dan Gabriel Calinescu : Da mai Florine, daca nu ai shimano, nu te poti numi pescar. Imi place ca se invoca cate 10-12 "tehnologii" la mulinetele shimano si tot 3 rotite cu 2 arcuri si 3 saibe au in ele, ca orice alta mulineta. Ca poate au folosit materiale mai de calitate la confectionarea mulinetei, asta nu contesta nimeni. E extrem de trasa de par formularea reclamei, ca si cum toti sunt prosti si numai shimano fac mulinete de calitate. Uite ca eu unul folosesc Hakuyo si Cormoran ca mulinete si sincer in afara de design-ul mai "futurist" cu tendinte "sci-fi" al mulinetelor Shimano, nu pot spune ca am vazut diferente. Totusi recunosc ca formula folosita in reclama acestui produs mi-a produs o rafala de rasete, nicidecum efectul dorit de autorul articolului. :))

  • miercuri, 14 iunie 2017 19:12

    mirel steflea : dan gabriel calinescu...cred ca nu folosesti intensiv mulinetele sus numite, si din acest motiv cred ca nu poti face diferenta..sincer