Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Noutati de sezon de la Pepe Carp Baits.

miercuri, 16 septembrie 2015
 
CORT MIVARDI PROFESSIONAL
 
Un model de cort nou de marime medie, alcatuit din material fara compromisuri: M-TEC 410. Cadrul cu pereti abrupti este sustinut pe coaste de 19 mm. Diametru, asigura un larg spatiu interior, pe un spatiu total foarte compact. Streasina serveste la protectia fata de intemperii a usii si a zonei de acces si transformarea in veranda daca se utilizeaza winterskinul. Cortul are toate dotarile tehnice moderne ale tuturor modelelor de la Mivardi: Velcro pentru sustinere lansete, tragatoare lumino pentru fermoar, compartimente-buzunare pentru accesorii in interior, flapsuri de ventilatie deasupra usii, ferestre largi, etc.
 
Rezistenta la apa 10 000 mm
Greutate 13,4 kg
Marime 2 persoane
Dimensiuni 295 x 280 x 150 cm
Inaltime Max. 150 cm
Material M-TEC 410
Dimensiuni transport 160 x 20 x 20 cm
 
Pretul si mai multe fotografii pe pagina distribuitorului Pepe Carp Baits, click aici
 
 
WINTERSKIN PENTRU CORTUL MIVARDI PROFESSIONAL 
 
Un winterskin original pentru cortul Professional, confectionat din acelasi material ca si cortul, adica material M-TEC 410 cu rezistenta 10000 la coloana de apa. Ferestrele de marime normala, full size, (3 straturi cu velcro de 25 mm. in fata si 2 straturi cu 50 mm. velcro in spate ), se pozitioneaza perfect pe cadrul si pozitia ferestrelor cortului. Este dotata cu 4 velcro pentru sutinerea lansetelor in asteptare si are fermoare rezistente, heavy dutty cu tragatoare Easy Grip. Acest winterskin ajuta la eliminarea condensului, sporesc confortul termic si maresc stabilitatea cortului pe vant foarte puternic.
 
Pretul si mai multe fotografii pe pagina distribuitorului Pepe Carp Baits, click aici
 
 
MASA MIVARDI NEW DYNASTY HARDCORE XXL
 
O masa mare si deosebit de stabila cu 4 picioare telescopice care au si talpici pentru noroi ajustabile. Datorita dimensiunilor generoase aceasta poate fii folosita si pentru a servi masa comfortabil, potrivindu-se si cu scaune mari precum Comfort Quatro. Este dotata cu o fata de masa lavabila din nylon si husa de calitate pentru transport. Lungime x latime: 79 x 59 cm. Inaltime: 44-61 cm.
 
Pretul si mai multe fotografii pe pagina distribuitorului Pepe Carp Baits, click aici
 
 
BROLLY NEW DYNASTY
 
Un brolly de noua generatie si de inalta calitate care are 8 spite de 8 mm din fibra de sticla. Patru dintre spite sunt plasate la sol si restul de 4 sunt conectate printr-un pichet de ranforsare. Este furnizat impreuna cu o prelate heavy-duty din M-TEC410 care ii confera stabilitate sporita si durabilitate. Marile avantaje ale acestei umbrele-brolly sunt cele 2 ferestre mari din spate si un spatiu marit in zona imbinarii centrale. Se livreaza impreuna cu o folie de pamant (ground sheet) din PVC durabil si de inalta calitate, 2 picheti scurti de furtuna (storm pole), 2 picheti lungi de furtuna (storm pole) si un set de cuie rezistente (heavy duty).
• Dimensiuni: 220 x 250 x 145 cm.
• Greutate: 9 kg.
• Lungime de transport: 180 cm.
 
Pretul si mai multe fotografii pe pagina distribuitorului Pepe Carp Baits, click aici
 
Crapmania.ro 
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.