Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Pepe Carp Baits va propune Mivardi New Dynasty

marți, 3 septembrie 2013
 Cortul Mivardi New Dynasty este ideal pentru 2-3 persoane. Flysheet-ul este realizat din material M-TEC410 cu nivel de impermeabilitate ridicat (10.000 mm/coloana de apa).
 
La interior are o cameră sigilată, de asemenea rezistentă la apă, care are îmbinările cusute și lipite, și un ground sheet gros din PVC, care protejează capsula de suprafețele dure și stâncoase.
 
 
Construit astfel, este evident că umiditatea sau condensul nu vor mai fi posibile la interior.
Ferestrele noului cort Mivardi New Dynasty se pot închide și vă pot proteja pe timp de ploaie sau vreme rea.
 
 
 
Camera cortului este mare, spațioasă și poate găzdui fără probleme 2-3 paturi mari, plus alte bagaje. În partea superioară, în centru, este prevăzută cu un cârlig, suport ideal pentru atașarea unei lămpi. De asemenea, în partea inferioară a pereților laterali se regăsesc două buzunare mari, generoase, menite să vă găzduiască obiectele personale, precum telefonul mobil, cheile etc.
 
Ferestrele din spatele capsulei sunt de dimensiuni mari și permit circulația facilă a aerului în sezonul cald. Podeaua, croită integral din PVC, garantează o izolație completă împotriva umezelii și permite curățirea facilă în caz de ploaie.
 
Ca dimensiuni noul Mivardi New Dynasty este destul de generos, măsurând desfășurat 3,25 m pe lățime, 2,95 m pe adâncime și 1,65 m în înălțime, si are 16 kg.
In varianta stransa dimensiunile sunt 130*30*20 cm.
 
 
 
 
 
 
Pretul cortului este de 1695 ron.
Acest produs beneficiaza de transport gratuit.
Disponibil prin Pepe Carp Baits.
3 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Comentarii
  • miercuri, 4 septembrie 2013 12:19

    Cosmin Ionescu : Winterskin-ul cat costa?