Pescarii care au permis de pescuit recreativ au termen 28 februarie pentru a depune fisa de captura pentru anul 2019.

luni, 24 februarie 2020
Conform prevederilor art. 3, alin 2 și 3 din Ordinul MADR nr. 60 din 8 martie 2017 privind accesul la resursele acvatice vii din domeniul public al statului in vederea practicarii pescuitului recreativ in habitatele piscicole naturale, cu exceptia Rezervatiei Biosferei ''Delta Dunarii'', cu modificarile si completarile ulterioare, pescarii recreativi au obligatia de a raporta catre ANPA, anual, situatia capturilor realizate prin pescuit recreativ.
 
fisa de captura anpa 
Raportarea catre ANPA a capturilor realizate prin pescuit recreativ se face prin intocmirea fisei de capturi, parte integranta a permisului de pescuit recreativ, completata si transmisa pana la data de 28 februarie a anului in curs, pentru anul precedent.
 
Fisa de captura se poate descarca de aici
 
claudiu costache 
Fata de cele prezentate, in vederea obtinerii permiselor de pescuit pentru anul 2020, persoanele care au beneficiat in anul 2019 de permise de pescuit recreativ emise si eliberate de ANPA prin intermediul soft-ului informatic, valabile pentru Marea Neagra, Dunare cu bratele sale si habitatele piscicole naturale necontractate, sunt rugate sa transmita Fisa de captura mentionata mai sus, la adresa de e-mail fisacaptura@anpa.ro, sau la sediile teritoriale ANPA.
 
Adresele sediilor teritoriale ANPA se gasesc pe site-ul www.anpa.ro.
 
Sursa: ANPA 
2 persoane apreciază asta.
Citește și ...
Comentarii
Momentan nu există comentarii.