Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Pret promotional pentru noua lanseta Shimano Tribal TX-2.

vineri, 24 februarie 2017
Fara indoiala, piata sculelor de pescuit la crap a devenit o arena tot mai dura si mai competitiva in ultimii ani. Nu este cea mai mare piata din lume, insa tot mai multe companii incearca sa ia o bucatica din ea.
 
shimano carp rods 
Chiar daca s-a progresat tehnologic exista un imens avantaj pentru Shimano. Dupa succesul cu TX-9 si imensa plaja a lansetelor Velocity este foarte clar ca un nou capitol al pescuitului de crap se va deschide.
 
tribal tx2 
Startul anului 2017 aduce lansarea a doua modele din gama Tribal: TX-2 si TX-5. Aceste lansete au rolul de a consolida si mai mult ideea lansetelor Tribal: produse elegante la preturi rezonabile care fac pescuitul mai placut.
 
TX2 este realizat din Carbon XT60 si este disponibil in lungimi cuprinse intre 3 metri (ideale pescuitului pe canale, fluvii) si 3,90 metri (pentru lanseuri la mare distanta).
 
shimano tribal tx-2 
In Romania, modelul TX-2 este disponibil in magazinele partenere Normark Romania, cu un pret promotional de 449 lei pentru lansete Shimano Tribal TX-2 13' Intensity. 
 
- Lungime: 3.96m;
- Putere de aruncare: 3.50lbs;
- Tronsoane: 2;
- Lungime transport: 202cm;
- Greutate: 445g;
- Inele: Seaguide stainless steel SIC;
- Numar inele: 6;
- Material Blank: Carbon XT60;
- Material maner: Cauciuc subtire;
- Husa pentru transport;
- Mandrina: Shimano DPS; 
 
 
Crapmania.ro 
4 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • marți, 28 februarie 2017 07:35

    valter barbu : Aruncand o simpla privire asupra descrierii,am realizat ca exista un alt model care seamana izbitor cu acesta mai nou,adica Velocity.Singura diferenta e denumirea.Blancul e acelasi,greutatea identica ,mandrina la fel,inelele la fel...Pretul e cu 10% aproximativ mai scazut pentru TX2,dar ,daca nu ma inseala memoria,a fost o perioada cand Velocity era la oferta si,la cumpararea a 4 lansete,pretul era in jur de 400/fiecare.