Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Radare in Delta Dunarii! Care este viteza cu care te poti deplasa cu barca pe canale?

luni, 27 mai 2019
radar la dunare 
Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii a pus in aplicare prevederile legale privind monitorizarea vitezei de deplasare a ambarcatiunilor si navelor pe canalele si lacurile din perimetrul rezervatiei. Astfel, in conformitate cu HOTARAREA Nr. 538/2015 pentru aprobarea Regulilor privind accesul si circulatia navelor si ambarcatiunilor pe canalele si lacurile interioare din perimetrul Rezervatiei Biosferei "Delta Dunarii":
 
radar delta dunarii 
Art. 7. (3) Viteza maxima admisa a navelor și ambarcatiunilor care navigheaza pe urmatoarele canale de circulatie si lacuri interioare din perimetrul Rezervatiei Biosferei "Delta Dunarii", este de 40 km/h: (ANEXA Nr. 1)
 
limite de viteza delta dunarii 
Art. 7. (6) Este interzisa deplasarea navelor/ambarcatiunilor cu motor cu o viteza mai mare de 5 km/h in urmatoarele zone: (ANEXA Nr. 3)
 
 
Art. 7. (2) Viteza maxima admisa a navelor si ambarcatiunilor care navigheaza pe restul canalelor si lacurilor interioare din perimetrul Rezervatiei Biosferei "Delta Dunarii", este de 15 km/h. (neprevăzute în ANEXA Nr. 1 si ANEXA Nr. 3)
 
Pe caile navigabile (bratele Dunarii si traseul navelor pana la localitatile Mila 23 si Caraorman) viteza de navigatie este cea stabilita de Autoritatea Navala Romana functie de tipul de ambarcatiune sau nava folosita.
 
Sanctiunile prevazute un LEGEA Nr. 82 din 20 noiembrie 1993 privind constituirea Rezervatiei Biosferei "Delta Dunarii":
Art.12. Constituie contraventii urmatoarele fapte, daca nu sunt savarsite in astfel de conditii incat, potrivit legii penale, sa constituie infractiuni: 6. nerespectarea regulilor de navigatie si circulaţie pe teritoriul rezervatiei;
Art.13. Contraventiile prevazute la art. 12 se sanctioneaza dupa cum urmeaza: d) cele de la pct. 5 - 7, 18, 19 şi 36, cu amenda de la 250 lei la 700 lei pentru persoane fizice si de la 320 lei la 1.000 lei pentru persoane juridice;
 
harta viteza delta dunarii 
 
Sursa: DDBRA.RO 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.