Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Record de vizitatori pentru Crapmania.ro in februarie. Din decembrie 2016, locul 1 in sectiunea Pescuit.

miercuri, 1 martie 2017
Crapmania, a inregistrat in 21 februarie, un record de audienta, platforma de pescuit fiind accesata de nu mai putin de 8937 de vizitatori unici.
 
site nr 1 pescuit 
 
Potrivit trafic.ro, in lunile decembrie, ianuarie si februarie, Crapmania.ro a fost leader in sectiunea Pescuit din categoria Sport.
 
trafic pescuit 
trafic pescuit 
trafic pescuit 
Cifrele de trafic plaseaza site-ul Crapmania.ro inaintea competitorilor sai directi, desi este un portal dedicat exclusiv unui singur stil de pescuit, cel la crap.
 
eroare trafic.ro 
Numarul vizitatorilor lunii februarie, precum si celalalte statistici, au fost insa afectate in mod negativ, dintr-o eroare de natura tehnica in zilele de 11 si 12 februarie 2017, monitorizarea site-ului Crapmania.ro fiind sistata, iar datele nefiind inregistrate. Eroarea a apartinut trafic.ro si nu a putut fi remediata.
 
Site-ul Crapmania.ro ofera cititorilor sai ultimele noutati din pescuit, articole tehnice, forum de discutii, dar si un complex bazar de anunturi vanzare-cumparare scule.
 
Crapmania.ro va multumeste! 
3 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.