Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Revolutia nadelor. Impact se intoarce!

miercuri, 24 ianuarie 2018
''Bulan'' sau stiinta? Noroc sau experienta? Lansete sau pripoane? Mamaliga sau boilies? Si cate alte intrebari am in cap atunci cand incerc sa dau definitia pescuitului corect…
 
Totusi, tind sa cred ca evolutia pescuitului a dus la evolutia crapului si nu invers. Experientele personale m-au convins ca in zilele noastre crapii sunt mult mai greu de prins (ma refer pe ape salbatice, nu pe carpodroame ticsite cu crapi mari) decat acum 20 de ani, iar acum 20 de ani erau mai greu de prins ca acum 50 de ani si asa mai departe…
 
Revolutia nadelor de pescuit si mai ales a chimicalelor introduse in ele au dus la o “robotizare’’ a crapilor, astfel incat daca respecti in mare cateva reguli de baza, aproape ca ai succesul garantat. Dar, atentie, si neprevazutul are rolul lui, mai ales cand vorbim despre pescuit.
 
1016 boilies 
Acum 10 ani, Senzor lansa pe piata primele solubile romanesti distribuite la scara larga (multumim Tata Nitu pentru ajutor si sustinere), celebrele game Planet1016 si PlanetIMPACT, cu care 90 % dintre actualii producatori de boilies (cunoscuti) din Romania si-au inceput viata competitionala. Era vorba de deja celebrul “squid cu stropeala”, unde ”stropeala” inseamna capsuna sau afine. Probabil si motivul pentru care doar in Romania toti producatorii de boiliesuri sunt axati pe “squid cu stropeala”, iar alte arome care fac ravagii pe balti din toata lumea sunt nebagate in seama inca la noi.
 
impact vm 
Iata ca din 2018 relansez gama IMPACT, personalizata cu semnatura mea, VM. Mixul si partea lichida au fost adaptate cerintelor crapilor moderni, cu wireless si cont de facebook. Si pentru ca noi am fost pionierii dezvoltarii carpfishingului romanesc, dezvalui si reteta:
 
Partea lichida (suficienta pentru 2 kg mix):
 
- Extract ficat 60 ml;
- Aminoacizi (complex atract) 60 ml;
- Krill Extract 40 ml;
- CSL 40 ml;
- Ingredient secret 50 ml;
- Aroma squid & octopus 30 ml, aroma capsuna 10 ml;
 
mix boilies impact vm 
Ingrediente mix:
 
- MPC 6%;
- Robin Red 10%;
- Proteina animala 3%;
- Boia iute 3%;
- Ingredient secret 7%;
- Pesmet preparat 15%;
- Faina soia 10%;
- Faina predigerata 8%;
- Faina LT90 10%;
- Faina somon 7%;
- Seminte mici 1%;
- Faina squid 3%;
- Faina krill 3%;
- Calciu mineral 1%;
- Gluten secara 3%;
- Malai 3%;
- Germeni macinati porumb 3%;
- Canepa pisata 2%;
- GLM extract 2%.
 
Pentru a pastra putin suspansul, nu v-am dezvaluit 2 ingrediente secrete: unul din partea lichida si unul din mix. Dar sunt sigur ca merge si fara. Sau poate, nu?
 
lot senzor pescuit 
In fine, reteta a fost testata de noi tot anul 2017, atat la Corbu, la CN, cat si pe alte balti din tara si din afara ei. Rezultatele au fost pe masura, sunt boiliesuri care in maini potrivite pot aduce marea captura si marele premiu. 
Gama IMPACT VM va cuprinde boiliesuri si solubile ambalate in variante de 1, 3 si 10 kilograme la un pret accesibil.
 
vladut mateianu 
Vladut Mateianu 
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • miercuri, 24 ianuarie 2018 18:31

    Nicusor Stanciu : O veste buna din partea echipei senzor. O alta veste buna situl snz.ro e mai usor de folosit de pe mobil :)