Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Rod-Pod-ul TWIN TUBES, bijuteria Carp-Zone Italia

luni, 28 aprilie 2014
Rod-Pod-ul Twin Tubes de la Carp-Zone este poate cel mai deosebit produs dedicat pescarilor de crap care atrage atenția în ultima vreme. Fiind distribuit exclusiv în România de către magazinul Doctor Fishing, brandul Carp-Zone este unul exclusivist, ale cărui produse se remarcă în primul rând printr-o calitate excepțională.
 
ORIGINI
 
Produs în întregime în Italia, în ateliere mecanice specifice, utilizându-se la construcția lui mașini computerizate cu control numeric de ultimă generație, guvernate de către tehnica de înaltă precizie a anilor 2014, aceasta bijuterie satisface cu prisosință doleanțele unui pescar de crap, în ceea ce privește așezarea și poziționarea lansetelor pe vad.
 
 
 
MATERIALE CONSTRUCTIVE
 
Fabricat exclusiv din oțel și aluminiu de cea mai înaltă calitate, folosite cu precădere în industria de armament, rod-pod-ul denumit sugestiv “TWIN TUBES” (tuburi duble), odată achiziționat, îți va face partidele de pescuit de neconceput în lipsa lui, dovedindu-se de fiecare dată un prieten de nădejde. De ce? Pentru că în comparație cu alte rod pod-uri, modul în care Twin Tubes a fost gândit de către specialiștii de la CARP-ZONE, iți permite abordări de unghiuri și poziții aproape imposibil de atacat cu alte produse similare. Asta se datorează în primul rând modului în care, atât cele 4 picioare independente cât și corpul principal pot fi reglate, astfel încât să poți beneficia de înălțimi cu adevărat notabile sau, din contră, foarte joase. În funcție de nevoile impuse de conformația vadului, Twin Tubes oferă stabilitate maximă, adaptându-se practic pe orice tip de teren.
 
 
 
REGLAJE SI MECANISME
 
Prin ajustarea părţilor telescopice rod-pod-ul ajunge la o extensie maximă a picioarelor de peste 90 de cm şi axa centrală de 1,65 m, permiţând astfel plasarea vârfurilor lansetelor peste obstacole, cum ar fi, spre exemplu, bordurile înalte de stuf. Mecanismele metalice de reglaj, de o calitate și finisare excepțională, te vor invita de fiecare dată să încerci abordări și poziții dintre cele mai diverse. Este un rod-pod robust, construit din materiale rezistente și cu o remarcabilă atenție la detalii.
 
 
 
Twin Tubes-ul este livrat împreună cu o husă impermeabilă, căptușită la interior cu material buretat, dotată cu fermoare de cea mai bună calitate, în care rod-pod-ul va fi transportat în deplină siguranță. Iar dacă-ți faci probleme în privința timpilor de pliere sau montare, acestea se fac rapid și extrem de facil, punerea lui în poziție pe vad te vor “costa” în final între 1 și maxim 2 minute din timpul alocat pescuitului.
 
 
 
CARACTERISTICI TEHNICE
 
3 sau 4 posturi
Lungime Ax central 106cm
Lungime Ax central extins 164cm
Lungime picioare 50cm
Lungime picioare extinse 92cm
Inălțime 70cm
Greutate 7,3kg
 
PRET
 
Și la capitolul preț Twin Tubes-ul este prietenos, acesta fiind listat în magazinul Doctor Fishing la o valoare cu 20-30% mai mică decât a altor produse similare, care fac parte din același palier de calitate. Pentru detalii suplimentare și comenzi accesați: Rod Pod-ul Carp Zone Twin Tubes
3 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • luni, 9 iunie 2014 15:45

    Adrian Cristian : Pare a fi o copie fidela dupa Nick 95 Evolution! Sper sa fi tot asa de reusit!