Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Select Baits premiaza captura de la Varlaam

marți, 29 aprilie 2014

Sezonul 2014 a inceput cu o serie de nume noi aparute in oferta lacurilor private din tara noastra. Ne bucura acest lucru mai ales pentru ca o parte din aceste lacuri promit sa fie destinatii ideale pentru cei care doresc sa-si imbunatateasca recordul personal al capturilor.

Select Baits este in prima linie de promovare a ideii de pescuit al exemplarelor mari de crap, aspect usor de observat prin vizitarea impresionantei galerii de capturi de pe site-ul www.selectbaits.com

O asociere naturala s-a facut cu lacul Varlaam care se potriveste perfect cu viziunea noastra asupra pescuitului la crap: pesti mari, superbi, pe care ii astepti intr-un peisaj frumos – o atmosfera care imbie la partide de pescuit cat mai lungi. La nici o luna de zile de la deschiderea lacului, contorizarea trofeelor trecute de 15 si chiar 20kg pare sa dea peste cap orice prognoza anterioara.

Actualul record al lacului este de 25kg, greutate ce parea improbabila chiar si celor mai optimisti dintre cei care au facut partide test pe acest lac in vara trecuta.

Pentru incurajarea competitiei dintre pescari si a folosirii nadelor de calitate, Select Baits acorda in fiecare saptamana un premiu pentru cel mai mare crap prins pe lacul Varlaam.

Pentru a intra in posesia premiului, pescarul trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

* Sa prinda captura saptamanii, atestata de administratia lacului Varlaam, iar pestele sa fi fost prins la boiliesuri Select Baits;

* Sa puna la dispozitia firmei Select Baits o fotografie de buna calitate cu pestele si un scurt raport despre desfasurarea partidei; 

Premiul consta in 5kg de boiliesuri fierte sau solubile, cu diametre de 16, 20 si 24mm. Tipul si diametrul boiliesului raman la alegerea pescarului.

4 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.