Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Senzor a inregistrat la OSIM marcile SPD Sirop de porumb dulce si AMIX. De unde provin denumirile?

joi, 4 aprilie 2019
Compania Senzor Planet a solicitat Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) inregistrarea a doua denumiri de nade introduse in pescuit in urma cu mai bine de 12 ani. De putin timp OSIM a eliberat certificatele de inregistrare aferente celor doua marci. Legat de acest aspect i-am cerut punctul de vedere lui Andrei Vladeanu, cel care a gandit aceste produse.
 
solubile senzor 
''Intr-o lume in care totul se copiaza, noi nu am copiat pe nimeni si am lansat in 2007 prima gama de nada destinata pescuitului la crap din Romania, Senzor Planet'', Andrei Vladeanu
 
sirop de porumb dulce
 
 
''Cu toata modestia pot spune ca echipa Senzor a fost aceea care a brevetat solubilele nefierte cu SPD in compozitie, prin anul 2004. Personal, am aflat de solubile si de miraculosul (la vremea aceea) - Lapte de Porumb - de la Tata Nitu. Cu precizarea ca nea Nitu fierbea bilele si timpul de dizolvare era undeva pe la 6-8 ore. Pentru ca am vrut o dizolvare mai rapida (ne ajuta in concursuri) am rulat bilele si le-am pus la uscat. Asa s-au nascut solubilele de astazi. Laptele de porumb l-am cumparat initial de la Tata Nitu, apoi de la Zarguzon.
 
spd sirop de porumb dulce 
Ulterior, am descoperit cum se face. Si pentru ca nu am considerat elegant sa botezam produsul cu numele pe care il stia toata lumea dar nu era al nostru, i-am spus Sirop de Porumb Dulce. La implementarea acestui produs si-a adus contributia si Mircea Gheran.
 
amix senzor 
 
Acest amestec de nadire s-a nascut in anul 2007 ca o alternativa mai ieftina a groudbaitului MHLM, acesta din urma cu faina de peste, Robin Red® si Marine Red in compozitie. Am mers exclusiv pe proteine vegetale si lactice impreuna cu sparturi cerelaliere. Raspunsul din piata a fost excelent inca de la inceput, mai cu seama de la pescarii de amur. Si acest produs, ca de altfel intreaga gama Senzor Planet (prima gama de nada romaneasca destinata pescuitului la crap), a fost gandit si realizat de subsemnatul impreuna cu Bogdan Dragan. Proiectul a fost un concept original, atat din punct de vedere al produselor, cat si al denumirilor acestora.
 
amix senzor 
amix nada senzor 
In ceea ce ma priveste sunt mandru si onorat ca aceste doua produse au fost dezvoltate si brevetate de Vladut si Dan Mateianu, cei care se ocupa astazi de compania Senzor, iar mai mult decat atat am observat ca au intrat deja in folclorul pescaresc. Probabil ca nu mai este mult si vor ajunge substantive comune, ceea ce inseamna atingerea scopului din punct de vedere al brandurilor. La fel cum punem benzina la Peco, copiem la Xerox sau ne incaltam cu Adidasi. Totusi, as fi fost si mai bucuros daca lucrurile de mai sus s-ar fi petrecut cu boiliesurile 1016 sau groundbaitul MHLM. Pentru ca de acolo a plecat totul...'', a incheiat AV.
 
spd sirop de porumb dulce 
amix senzor 
Senzor Planet
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.