Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Senzor a lansat noul site www.snz.ro

joi, 13 martie 2014
"Asa cum am anuntat inca din decembrie 2013, echipa Senzor s-a tinut de cuvant in ceea ce priveste schimbarea site-ului. De astazi, 13 martie 2014, Senzor relanseaza site-ul www.snz.ro cu un design nou, cu mai multa informatie si posibilitatea de a vizualiza stocurile pe care le avem. Sigur, poate ca mai sunt lucruri de perfectionat, mai sunt amanunte de adaugat pentru ca demersul celor care au muncit la noul site sa devina un produs finit fara probleme. Urmeaza ca tot in aceasta luna si balta Sulimanu sa lanseze un nou website, dupa preferintele oricarui pescar de crap.", a declarat Vladut Mateianu, managerul companiei Senzor Planet, pentru Crapmania.ro
 
 
 
Senzor Planet este prima companie romaneasca producatoare de nada pentru crap. Cu ocazia lansarii noului site, Senzor Design a introdus pe piata si propria gama de fire monofilament. Click aici pentru oferta completa de fire.
 
Intra sa vezi noul site www.snz.ro. In perioada 13-16 martie 2014, perioada in care se desfasoara si targul de pescuit din Piata Constitutiei, Bucuresti, toate produsele din gama de nada, Senzor Planet, beneficiaza de reducere 30%.
5 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.