Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Senzor lanseaza gama de feeder la Fishing & Outdoor EXPO

duminică, 17 februarie 2019
Senzor Planet, brand renumit pentru producerea si distribuirea de nade si momeli de crap, lanseaza la Timisoara o noua gama de nada dedicata pescuitului la feeder si method.
 
senzor feeder 2019
 
"Am identificat nevoia pescarilor pentru o noua gama Senzor, dedicata exclusiv pescarilor de feeder. Am vrut sa facem pasul inca de anul trecut, insa acest stil de pescuit este unul aparte, mult mai minutios, care a necesitat multe teste si sfaturi din partea impatimitilor acestui fenomen. Toate produsele Senzor Planet Feeder sunt unele premium, la care am folosit ingrediente atent selectionate si de mare calitate. Acest lucru se va vedea prin rezultate, balta fiind in opinia mea principalul judecator al oricarei nade.", spune Vladut Mateianu, fondatorul companiei Senzor.
 
nade senzor 
Gelul NEON este un atractant destinat momelii de la carlig, nadei de pe arcul naditor sau saculetului PVA. Are un continut ridicat de stimuli pentru apetit, aminoacizi si feromoni, precum si o vizibilitate sporita chiar si in ape tulburi, datorita norisorului fluorescent pe care il emană in zona momelii.
 
Method Amix Feeder este o nada complexa cu granulatie foarte fina si continut ridicat de fainuri de peste si betaina, proteine, aminoacizi, extracte de scoica cu buza verde, faina de canepa prajita, predigerata, Robin Red sau faina de krill.
 
minisolubile 
Minisolubilele si miniboiliesurile sunt momeli destinate carligului, de mare finete, ce folosesc ingrediente de foarte mare calitate pentru o atractivitate sporita.
 
Dumbells-urile flotante se regasesc in doua dimensiuni de 6, respectiv 8mm si sunt un tip nou de pop-up cu forma cilindrica.
 
Micropeletele nu sunt o noutate in portofoliul de produse Senzor, insa din 2019 in lista s-au adaugat cateva arome noi. Au la baza faina de peste, proteine vegetale si animale, amestecuri de premixuri vegetale. Sunt complet solubile intr-un timp foarte scurt, in functie si de factorii de mediu: temperatura si adancimea apei, curenti. Diametrul de 2mm este unul popular in pescuitul la feeder.
 
targ pescuit timisoara 2019 
In premiera pe 2019, toate aceste produse, alaturi de peste alte 50 de noutati dedicate pescuitului la crap, se vor gasi in standul Senzor Planet de la Fishing & Outdoor EXPO, eveniment ce are loc in perioada 22-24 februarie 2019, la Timisoara.
 
Crapmania.ro 
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.