Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Senzor revine la Marele Pescar

vineri, 14 aprilie 2017
Anul 2017 readuce pe rafturile magazinului MarelePescar.ro produsele Senzor Planet.
 
senzor marele pescar 
Oferta actuala cuprinde majoritatea nadelor si momelilor produse de Vladut Mateianu, unul dintre cei mai cunoscuti pescari din Romania.
 
amix 1 kg senzor 
amix 3kg senzor 
In luna martie, Senzor a lansat pe piata produse cu design nou, mai multe modele de pungi personalizate, precum si retete modificate pentru mai multe repere. Amestecurile de nadire AMIX se gasesc in 2 variante de 1 kg (la pretul de 8 lei) si 3 kg la pretul de 19 lei, in diferite arome si culori.
 
porumb senzor 
Porumbul, semintele preparate, peletele si micropeletele au o noua punga, de 800 de grame, iar preturile lor sunt foarte atractive.
 
marelepescar 
marelepescar 
marelepescar 
Puteti vedea produsele si toate noutatile anului 2017 oferite de Senzor Planet atat in noul magazin MarelePescar.ro, situat in strada Bucur, nr. 2 din sectorul 4, Bucuresti, cat si online pe https://marelepescar.ro
 
partener autorizat senzor
MarelePescar.ro ofera clientilor transport gratuit, oriunde in Romania, pentru comenzile cu valoare de peste 200 de lei.
 
senzor fabricat in romania
FABRICAT IN ROMANIA. 
 
Tara are nevoie de tine. Iata o cale simpla sa arati ca o iubesti.
Poate ca nu ai privit niciodata lucrurile in felul asta, dar a cumpara ceva fabricat in România este un gest patriotic care denota incredere, responsabilitate si respect.
 
Crapmania.ro sustine proiectul Mediafax.ro - Cumpără FABRICAT ÎN ROMÂNIA
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.