Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Shimano Big Baitrunner LC XTA se lanseaza in Romania

vineri, 21 octombrie 2011
Vino sa testezi noul Shimano Big Baitrunner Long Cast XTA duminica 30 octombrie, la Tancabesti, alaturi de campionii nationali (2009) Marius Barbu si Marius Din.
 
Magazinul Doctor Fishing organizeaza un eveniment deschis tuturor celor interesati, pentru a prezenta noile mulinete Big Baitrunner LC XTA si Medium Baitrunner LC XTA.
Vor fi puse la dispozitia participantilor mai multe mulinete echipate cu fir, pentru teste de aruncare. Cu aceasta ocazie, Doctor Fishing va prezenta si lansetele Greys Isoflex, Greys Prodigy Plus 50, Greys SX si Chub Outkast Plus, care vor putea fi testate impreuna cu mulinetele.
 
Toate lansetele si mulinetele incluse in test sunt disponibile prin Doctor Fishing la preturi speciale, care sunt afisate pe site-ul magazinului.
Cei care sunt interesati sa testeze mulinetele LC XTA cu lansetele proprii le pot aduce cu ei. Marius Barbu si Marius Din vor fi alaturi de participanti cu indrumari pentru a folosi lansetele si mulinetele la potential maxim.
 
Evenimentul este programat duminica 30 octombrie, la Tancabesti, de la ora 12.00, pe standul Dinamo. Pentru mai multe informatii, persoana de contact este Marian Chelaru, telefon 0769.166.534
 
NOTA: In caz de vreme nefavorabila care face imposibila desfasurarea testelor (ploaie, lapovita, ninsoare), evenimentul se va amana.
 
 
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Comentarii
Momentan nu există comentarii.