Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Shimano lanseaza in Romania o noua mulineta: Fliegen SD.

marți, 12 septembrie 2017
Dacă ești în căutarea unei mulinete de top, nu te vei putea descurca mai bine decât cu captivanta Shimano Fliegen SD. Echipată cu cea mai nouă tehnologie Shimano, această mulineta este ușoară, puternică, precisă și debordează de calitate.
 
Înființată ca o fabrică de fier în 1921, Shimano din Japonia a început să producă produse de pescuit în anul 1970, susținută de scopul său de a promova un stil de viață mai sănătos și de a întări legătura dintre oameni și natură. Pentru a realiza această viziune, compania, acum unul dintre cei mai importanți producători de echipamente de pescuit din lume, caută să dezvolte produse cu un design fascinant, precum și o calitate și performanță excepționale, care sunt acum foarte căutate de către pescari. Compania se consultă cu pescari profesioniști pentru a crea produse inovatoare care să răspundă provocărilor cu care se confruntă pescarii moderni.
 
shimano fliegen sd 
Noul Shimano Fliegen SD Reel demonstrează dedicarea companiei Shimano pentru stilul captivant. Corpul este fabricat din materialul Shimano HAGANE, un aluminiu cu rigiditate ridicată care creează rezistență la impact și elimină îndoirea, oferind o carcasă super-stabilă și suport pentru angrenajul intern. Oferă de asemenea o mai mare eficiență pe suport. 
 
Fliegen este cuvântul german pentru "fly" ("a zbura"), un cuvânt care descrie perfect această mulineta. Performanțele sale o deosebesc cu adevărat. Este echipata cu dispozitivul HANGANE Gear, care este produs de tehnologia Shimano prin forjare la rece și asigură o forță și o putere durabila. Fliegen SD utilizează, de asemenea, combinația de caracteristici X Ship, unde pinionul este poziționat mai aproape de linia centrală a angrenajului cu diametru mare, transferând mai multă putere de la mâner la rotor, susținut de rulimentii AR-B. Aceste caracteristici lucrează împreună pentru a creea o mai mare eficiență și stabilitate a produsului.
 
fliegen sd shimano 
Mulineta este echipata cu X Protect, o structură cu trei buze care împiedică intrarea apei în angrejanul rotativ, care este pivotant. Prima buză împiedică pătrunderea apei în spațiul dintre rotor și corp, în timp ce un lubrifiant special aflat între buza a doua și a treia, reduce la minimum frecarea și asigură rezistență suplimentară la apă în jurul tamburului. Acest stil de protecție fără contact păstrează lucrările interioare ale mulinetei în condiții de siguranță față de ploaie, spray și valuri, fără a afecta ușurința rotației sale.
 
Fliegen SD oferă, de asemenea, o nouă frana ultra rapida marca Shimano - cea mai rapidă funcție de tragere pe care compania a avut-o vreodată pe una dintre mulinetele sale: schimbarea lui de la modul de tambur liber la modul de aruncat nu presupune nimic mai mult decât o mică mișcare a butonului de tragere, permițându-vă să rotiți și să trageți rapid astfel încât să puteți captura pești mai mari și mai puternici.
 
Drag-ul de mare viteză este impermeabil, ceea ce este important deoarece expunerea regulată la condiții umede poate duce la compromiterea integrității sistemului.
 
Rotorul CI4 + nou proiectat al Fliegen SD îmbunătățește rigiditatea și durabilitatea, reducând greutatea și volumul mulinetei. Tehnologia G Free Body de la Shimano a fost de asemenea încorporată, schimbând centrul de greutate al mulinetei mai aproape de manivela și, ulterior, mâna pescarului, ceea ce conferă mai puțină oboseală, mai mult confort atunci când se arunca și, în cele din urmă, sesiuni mai lungi de pescuit.
 
fliegen sd 
Distanța și precizia sunt îmbunătățite de design-ul paralel al Shimano Fliegen SD. Când vine vorba de stil, calitate, performanță și caracteristici, mulinetele nu pot arăta mai bine decât Shimano Fliegen SD.
 
Pretul de vanzare pentru Shimano Fliegen SD in magazinele partener autorizate Normark Sport Romania este de 1699 lei.
 
Crapmania.ro 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Comentarii
Momentan nu există comentarii.