Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Stop braconaj! ANPA face precizari in legatura cu ordonanta militara care acorda drept de circulatie pentru persoanele care se ocupa cu pescuitul comercial.

vineri, 10 aprilie 2020
Agentia Nationala pentru Pescuit si Acvacultura atrage atentia, intr-un comunicat ca in perioada de prohibitie toti pescarii trebuie să respecte prevederile Ordinului nr. 43/310/2020 privind stabilirea perioadelor si zonelor de prohibitie a pescuitului, precum si a zonelor de protectie a resurselor acvatice vii in anul 2020.
 
pescuit la crap 
COMUNICAT DE PRESA 
 
Având în vedere prevederile Ordonanței Militare nr. 8/09.04.2020 privind permiterea circulației în afara locuinței/gospodăriei a titularilor autorizațiilor/permiselor de pescuit comercial pe Dunăre/apele interioare/Marea Neagră în vederea desfășurării activităților de pescuit comercial și acvacultură, precum și pentru valorificarea/comercializarea produselor rezultate în urma acestor activități, Agenția Națională pentru Pescuit și Acvacultură atrage atenția tuturor pescarilor că în perioada de prohibiție trebuie respectate prevederile Ordinului nr. 43/310/2020 privind stabilirea perioadelor si zonelor de prohibiție a pescuitului, precum si a zonelor de protecție a resurselor acvatice vii in anul 2020.
 
Potrivit acestui ordin se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv si familial, pe o durata de 60 de zile, în perioada 04 aprilie – 02 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 19 aprilie – 02 iunie inclusiv,cu excepțiile prevăzute în ordin.
 
Menționăm că prevederea O.M. nr. 8/2020 a fost introdusă în baza solicitării Agenției Naționale pentru Pescuit și Acvacultură pentru a permite desfășurarea activităților specifice pentru angajații care lucrează în fermele de acvacultură, inclusiv deplasarea pentru valorificarea producției de pește.
 
Așadar, facem precizarea că toți pescarii sunt obligați să respecte prevederile Ordinului de prohibiție, care rămân în vigoare!
 
Sursa: ANPA 
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.