Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

The Live Show revine cu două ediții pe săptămână despre crap și feeder

joi, 16 septembrie 2021
Cea mai longevivă emisiune online despre pescuit reîncepe de luni, 20 septembrie, pe Facebook și pe Youtube. The Live Show a ajuns la sezonul 7, iar cei de la magazinul online de pescuit Claumar Pescar promit să nu se oprească aici.

The Live Carp Show poate fi vizionat în fiecare luni de la orele 20:00, în timp real, pe platformele Facebook sau Youtube. Pentru a fi anunțați când începe emisia vă recomandăm să vă abonați canalului de Youtube sau paginii de Facebook Claumar Pescar

Moderatorii secțiunii de crap sunt Claudiu Popa și Radu Bădică, doi pescari cu ștate vechi în carp fishing-ul românesc. 

În zilele de marți, de la aceeași oră 20, este rândul feederiștilor să se pună în fața dispozitivelor electronice pentru a urmări The Live Feeder Show, unde Dragoș Grivei, moderatorul emisiunii, răspunde la întrebări legate de echipamente, accesorii, nade și tehnici ale unui stil de pescuit aflat în mare ascensiune în România și nu numai: pescuitul la feeder.

Transmisiunile rulează timp de o oră, iar în pauză puteți afla informații detaliate despre solunarul și condițiile atmosferice specifice săptămânii în curs. 

radu badica claudiu popa

Echipa Claumar 

Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.