Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

The Live Show revine din 9 ianuarie

miercuri, 4 ianuarie 2023

The Live Show a luat naștere în anul 2014, la inițiativa lui Claudiu Popa de la magazinul de pescuit Claumar Pescar și a regretatului Radu Bădică. Chiar dacă a pierdut unul dintre cei mai iubiți moderatori, cea mai longevivă emisiune online despre pescuit reîncepe de luni, 9 ianuarie 2023, pe Facebook și pe Youtube.

the live show

"Când vom spune The Live Show, mereu ne vom gândi la Radu Bădică! Alături de Claudiu Popa, Radu a moderat zeci de ediții ale emisiunii, fiind unul dintre cei mai îndrăgiți și cunoscuți pescari români. Îi mulțumim lui Radu pentru tot ceea ce a făcut alături de noi și sperăm că ne privește de sus cu mândrie!", au scris cei de la Claumar Pescar.

the live show claumar

The Live Carp Show poate fi vizionat în fiecare luni de la orele 19:30, în timp real, pe platformele Facebook sau Youtube. Pentru a fi anunțați când începe emisia vă recomandăm să vă abonați canalului de Youtube sau paginii de Facebook Claumar Pescar

Echipa Claumar 

Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.