Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Transport gratuit pentru comenzile de boiliesuri 4Carp

joi, 11 august 2016
După mai bine de 3 ani în producția de nadă, în care am ridicat ștacheta și am impus noi standarde de calitate, a sosit momentul să surprindem din nou.
 
4carp 
Proiectul de dezvoltare și inovație continuă, iar activitatea noastră atinge un nou nivel. Pentru că de la început ne-am dorit o relație strânsă, de calitate și directă cu clienții noștri, a venit momentul să dezvoltăm și latura serviciilor oferite de 4CARP!
 
4carp boilies 
Oficial, începând cu data de 11 August 2016, produsele 4CARP beneficiază de transport și ramburs GRATUIT oriunde pe teritoriul României în rețeaua Fan Courier.
 
gama nada 4carp 
După cum bine v-ați dat seama, acest lucru precedă în scurt timp și lansarea oficială a site-ului online 4CARP, lansare care va fi însoțită de noi surprize.
 
IMPORTANT. 
- Comandă minimă 100 lei.
- Expedierea coletelor se va face cu compania FAN COURIER.
- Nu se percep taxe suplimentare pentru rambursul banilor.
- Pentru informații suplimentare privind comenzile, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 0723878564 sau la adresa de e-mail: george@4carp.ro, după următorul program: Luni-Vineri: 10.30-18.30
 
george alexandru 
George Alexandru
Manager 4CARP 
3 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.