Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Trei branduri noi la Total Fishing. Gama completa pentru crap si stationar.

vineri, 28 octombrie 2016
MAP, Wychwood si Leeda sunt cele trei noi branduri englezesti ce se afla de astazi in stocul Total Fishing.
 
3 branduri noi la Total Fishing
 
MAP - Match Angling Products
 
match angling products 
Este un brand exclusiv pentru pescuitul la stationar. O marca foarte cunoscuta si utilizata de toti pescarii de feeder. Gama cuprinde o multitudine de accesorii pentru feeder, momitoare, mincioage, cutii depozitare si alte elemente de bagajerie, la preturi foarte atractive.
 
Whychwood
 
whychwood tackle 
Un producator care nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind foarte cunoscut pescarilor de crap. Este dedicat pescuitului la crap, iar pe site-ul TotalFishing puteti sa gasiti gama completa de bagajerie, lansete, accesorii, avertizori, umbrele si multe altele.
 
Leeda
 
leeda fishing 
Se adreseaza atat pescarilor de crap, cat si celor de stationar, gama cuprinzand lansete, accesorii, bagajerie, sisteme de avertizare, suporti de fixare, etc. Pe langa calitatea materialelor folosite, brandul Leeda are un mare atuu: preturile foarte accesibile.
 
Toate produsele sunt disponibile in sectiunea Noutati a site-ului http://www.totalfishing.ro
 
Cele 3 branduri noi se alatura unui portofoliu de peste 200 de producatori de renume care se regasesc pe site-ul TotalFishing.ro
 
total fishing logo 
Ai intrebari legate de produsele disponibile pe site? Intra pe forumul Crapmania.ro, in sectiunea TotalFishing.ro si un consultant autorizat iti va raspunde in cel mai scurt timp posibil.
 
Crapmania.ro 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.