Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Un cort pe gustul meu

marți, 3 iunie 2014
M-am saturat de corturile mari, grele, care se monteaza greu. Imi place volumul redus, rapiditatea si marfa de calitate. Am gasit Brolly System 60, o noutate de la FOX. E ceea ce-mi trebuie.
 
L-am montat pentru prima data intr-o partida recenta la Sarulesti. Sistemul casic, tip umbrela, inaltat cu 4 picheti si bine ancorat cu cuiele de calitate, sunt absolut convins ca face fata oricarei furtuni, cat de puternica.
 
 
 
Desi pare mic, interiorul este destul de spatios, iar fata detasabila si fermoarele aferente ne ofera posibilitatea sa avem la dispozitie trei variante: o jumatate de cort, un cort inchis cu plasa de tantari sau un cort adevarat, eventual cu usa transparenta.
 
 
 
Are in dotare si groundsheet, insa eu nu l-am mai pus. Cei de la FOX au gandit o solutie ingenioasa, cu doi picheti suplimentari, pentru a inalta mica “streasina” a cortului impotriva scurgerii apei. Ceilalti patru picheti sunt de culoare negru-mat si pot fi folositi foarte bine si in alte scopuri, de exemplu la avertizori.
 
 
 
Cortul este prevazut in partea superioara cu 2 benzi cu arici pentru prinderea lansetelor pe vant. Finisajele sunt de mare calitate.
 
 
 
Din punctul meu de vedere, o umbrela-cort perfecta atat pentru partidele scurte cat si pentru cele lungi. Ca un minus, as putea spune ca doua ferestre de aerisire in partea din spate ar fi fost foarte bune.
 
 
 
Andrei Vladeanu
10 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii