Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Horoscopul pescarilor. Afla ce ti se potriveste la pescuit.

luni, 12 decembrie 2016
Ca mai orice fiinta bipedo-biologica, si pescarii (ca doar si ei sunt oameni) s-au nascut in cate o zodie. Pentru fiecare dintre ei exista planete, conjunctii si alte socoteli care sa le influenteze existenta. Voi incerca in cele ce urmeaza sa reinterpretez zodiacul, sa vedem cum sunt nativii fiecarei zodii, si cum le influenteaza asta cariera de pescari. Desigur, ca si la celelalte scrieri, as vrea sa nu va scape din vedere faptul ca articolul este un pamflet. Sau nu… Cine stie? Vom vedea.
 
berbecii 
BERBECII 
 
Planeta dominanta: Marte, planeta incapatanarii si’a incaierarilor. Ca si pescar, Berbecul pescuieste cu capul inainte. Expert in a’si fragezi palmele folosindu’le la cele mai inutile treburi, Berbecul face doar ce’l taie capul, cand il taie capul sau doar dupa ce capul mai sus amintit a dat deja de cateva ori de pragul de sus al usii.
 
Plini de energie si initiativa, pescarii nascuti in zodia berbecului sunt foarte siguri pe ei cand fac cele mai monumentale prostii. Ocupati pana peste cap, grabiti tot timpul, uita ce e mai important pentru ei: sa gandeasca. Cu toate asta, in nemarginita lor intelepciune, pescarul Berbec o sa stie mereu ce e mai bine pentru altcineva.
 
Nimeni nu are voie sa’l contrazica, nu atata vreme cat ei au dreptul inalienabil de’a avea mereu dreptate.
Specialitatea lor este pescuitul viteza, partenerii lui stiu cel mai bine asta. Vanataile, zgarieturile si hainele agatate de pescarul Berbec, vin sa confirme asta.
 
Cea mai mare specialitate a lor este sexul. Este singura zodie capabila sa te … sexuiasca la cap cat e ziua de lunga, iar daca ziua nu este suficient de lunga, n’aveti grija. Poate vorbi mult si cu succes si’n somn. Este singurul din zodiac care ar mai putea fi instructor de sex, bungeejumper, spargator de banci sau pompier.
 
taurii zodiac 
TAURII 
 
Eficient la pescuit ca o vaca indiana (da’ sacra), pescarul nascut in zodia Taurului este e recunoscut pentru stabilitate şi perseverenţă, de fapt două modalităţi de exprimare a lipsei de imaginaţie. Universul lui se mărgineşte la ce poate să vadă, să guste sau să pipăie.
 
Citeste tot articolul pe rapitorimania.ro, click aici. 
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Comentarii
  • luni, 12 decembrie 2016 15:29

    Jugaru Cristian : FELICITARI!!! Foarte tare articolul. Nu prea s-a potrivit la mine, dar m-a amuzat :))))