Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

10 produse de care ai nevoie din gama noua de bagajerie NGT.

miercuri, 1 august 2018
Marca NGT este renumita pentru produse de inalta calitate la preturi accesibile. Gama noua de bagajerie NGT CAMO ofera o paleta larga de caracteristici, compartimente si posibilitati de stocare pentru toti pescarii.
 
Pepecarpbaits.ro, importatorul brandului NGT in Romania a facut o selectie cu 10 produse foarte cautate din gama CAMO.
 
GEANTA NGT INSULATED CAMO CARRYALL 709 
 
O geanta de tip ''carryall'', in culori camo, care are compartimentul principal complet izolat termic. Este confectionata din polyester 600D complet hidrofobizat, captusit cu material 210D. Dispune de inca 3 buzunare generoase la exterior, dotate cu fermoare de calitate, unde se pot depozita foarte multe obiecte si accesorii. Manerele pentru transport, precum si cureaua pentru umar sunt foarte bine captusite pentru asigurarea unui traseu lejer.
Dimensiuni: 55 x 36 x 31 cm.
Pret: 120 lei. 
Mai multe fotografii aici
 
GEANTA NGT CAMO CARRYALL 093 
 
O alta geanta mare, tot de tip "carryall", in culoare camo, cu laterale rotunde, care poate fi foarte usor depozitata intre celalalte bagaje. Are un compartiment principal mare si spatios si 3 buzunare externe cu fermoar, care sunt dublate si cu buzunare din plasa. Manerele si cureaua ajustabila pentru umar sunt foarte bine captusite. Este confectionata din material complet hidrofobizat, poliester 600D, cu PVC la interior si baza rigidizata.
Dimensiuni: 68 x 35 x 34 cm.
Pret: 139 lei.
Mai multe fotografii aici
 
GEANTA NGT MULTI POCKET CARRYALL XPR CAMO 
 
Noul model de geanta "XPR - CAMO", tip ''carryall'' se caracterizeaza printr-o mare capacitate de depozitare (la dimensiuni normale) care se datoreaza celor cinci buzunare externe alaturi de compartimentul principal foarte incapator. Este confectionata din materiale foarte rezistente la uzura si complet hidrofobe: poliester 600D cu dublura de PVC. Are manere captusite si curea de umar ajustabila, deasemenea captusita pentru un transport comod si lejer. Dimensiuni: 61 x 29 x 31 cm.
Pret: 169 lei.
Mai multe fotografii aici
 
BAC DE NADA NGT TERMOIZOLANTA CU CAPAC CAMO 25 X 22 CM 
 
Un bac pentru nada model deluxe, complet izolat si hidrofobizat de culoare camo. Se inchide cu fermoar de calitate si are manere duble pentru transport. Este ideal pentru depozitarea de seminte, boilies si pelete. Atunci cand este gol si nefolosit se pliaza foarte bine. Este confectionat din poliester hidrofobizat, 840D dublat cu PVC.
Dimensiuni: 25 x 22 cm.
Pret: 58 lei.
Mai multe fotografii aici
 
SAC CANTARIRE NGT CAPTUR CAMO  
 
Dupa mai bine de un an de cercetari, echipa NGT lanseaza pe piata noul sac plutitor de cantarire si pastrare Captur ® Sling and holding system.
Caracteristici:
- 8 flotoare independente care asigura plutirea in permanenta, chiar si in conditii extreme.
- fermoar dublu si clipsuri de inchidere astfel ca nu exista nici o sansa ca pestele sa scape.
- o funie de 2 metri si cui de fixare pe mal.
- 2 bare care se pot scoate si care tin sacul cu marginile departate.
- plasa fina pe lateralele si fundul sacului care asigura scurgerea rapida a apei.
- 6 manere de transport care pot servi oricaror posibilitati de transport.
- marime mare ideala pentru capturile capitale.
- husa pemtri transport.
- culoare camo NGT.
Dimensiuni: 20 x 26 x 50 cm.
Greutate: 1.35 kg.
Pret: 237 lei.
Mai multe fotografii aici
 
SCAUN PLIABIL NGT + COMPARTIMENT DEPOZITARE 31.5x35.5x75cm 
 
Noul model de scaun Nomad este ideal pentru pescarii pasionati de iesiri scurte si mereu in miscare. Este foarte robust si rezistent, construit pe un cadru de otel cu diametrul de 19 mm si poate suporta o greutate de pana la 105 kg. Este foarte usor, se strange rapid, dotat cu un compartiment pentru depozitare inchis cu fermoar de calitate. Are curea pentru transportul pe umar.
Dimensiuni: 31.5 x 35.5 x 75 cm.
Pret: 89 lei.
Mai multe fotografii aici
 
TRUSA PICNIC NGT CAMO - 2 PERSOANE 
 
Varianta imbunatatita a setului de tacamuri pentru o zi - Day Cutlery set. Varianta Plus, conceputa pentru 2 persoane, poate fi utilizata in sesiuni scurte si lungi si este compusa din: 2 cutite, 2 furculite, 2 lingurite, 2 farfurii, bretea elastica pentru prindere bricheta, briceag cu deschizator de sticle, husa camo rezistenta cu fermoar de calitate, tacamuri si accesorii, precum si buzunar din plasa pe partea frontala a husei.
Pret: 74 lei.
Mai multe fotografii aici
 
BORSETA NGT CAMO CU 6 CUTII PENTRU DIP 
 
Geanta pentru transportul a 6 borcane (incluse), in care se pot tine dipuri, boiliesuri dipuite, etc. Este confectionata din material Camo foarte rezistent, polyester 600, baza intarita cu PVC, fermoar de calitate si maner bine captusit. Dimensiuni: 28 x 8 x 9 cm.
Pret: 58 lei.
Mai multe fotografii aici
 
STIFF RIG WALLET NGT CAMO - BORSETA NGT CAMO PENTRU RIGURI 
 
Portofel NGT, confectionat din material 600D Poliester, destinat exclusiv pastrarii carligelor legate. Acesta este dotat cu doua sectiuni din spuma Foamex, tije din otel de sustinere, 20 de pioneze pentru fixarea carligelor legate, precum si cu un fermoar durabil.
Dimensiuni: 29 x 14 x 4 cm.
Pret: 43 lei.
Mai multe fotografii aici
 
RUCSAC NGT XPR CAMO CU MULTICOMPARTIMENTE  
 
Rucsacul XPR in culoare de camuflaj este compus din 2 compartimente principale, separate printr-un fermoar. Are alte 3 compartimente aditionale plasate pe laterale pentru depozitarea diverselor accesorii. Este complet captusit si se strange pe talie. Are o baza intarita din vinil care-i confera o durabilitate si izolare impotriva apei.
Dimensiuni: 45x50x27 cm.
Volum compartiment principal: 32,8 litri.
Volum compartiment superior: 6,2 litri.
Volum compartimente laterale: 2,4 litri fiecare.
Volum compartiment frontal: 6,7 litri.
Volum total: 50,5 litri.
Pret: 245 lei.
Mai multe fotografii aici
 
ngt pepecarpbaits 
Toate produsele de mai sus se pot achizitiona atat online pe pepecarpbaits.ro, cat si in reteaua de parteneri Pepe Carp Baits.
 
Fire intinse!
 
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.