Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

220V - Boiliesul Campion!

duminică, 5 iulie 2015
Cum ajunge un boilies campion? Trebuie pescuit de un pescar bun, cu experienta, pe un loc care tine peste, etc...asa ar raspunde majoritatea pescarilor la aceasta intrebare.
 
 
 
Iata ca lotul Carp United a demonstrat contrariul anul acesta si a reusit sa castige pentru a doua oara consecutiv Campionatul AGVPS de pe una dintre cele mai slabe grile posibile. Cum au reusit? Cu ajutorul boiliesului 220v by Bogdan Dragan si a groundbait-urilor Special Baboieru si Master Culita.
 
 
 
Pentru a nu stiu cata oara boiliesul 220v confirma in concursurile interne la cel mai inalt nivel si este probabil cel mai bun boilies din Romania la ora actuala. Ce il face sa fie catalogat asa? Rezultatele! 
 
In ziua de azi multi striga in gura mare ca boiliesul lor e cel mai bun, ca produc nu stiu cate tone, ca au cine stie ce ingrediente minune, insa toate aceste lucruri pot fi sau nu reale, iar rezultatele, din pacate. nu pot fi falsificate, ele vorbesc de la sine.
 
 
 
Iar pentru 220v rezultatele striga in gura mare ... nu vorbesc! Numai anul acesta boiliesul 220v a reusit sa-si adjudece nu mai putin de 5 locuri 1 la general in competitiile interne! Si stim fiecare ce inseamna sa castigi locul 1 la general. Nu mai are rost sa mentionam locurile 2 si 3 la general sau locurile 1, 2, 3 pe sector si asa mai departe, deoarece ne-ar mai trebui cateva pagini sa terminam.
 
 
 
De asemenea, 220v a reusit sa puna pe mal anul acesta un superb scoicar de 27,5 kg (care a fost si captura) la unul dintre cele mai mari concursuri de la noi - Best 5 desfasurat pe Sarulesti.
 
 
 
Dar apogeul a fost atins in cadrul Campionatului AGVPS, unde acest boilies pur si simplu a zdrobit concurenta.: doua recorduri nationale au foat batute: cea mai mare cantitate prinsa vreodata pe Sectorul B - 853.73 kg si cea mai mare cantitate prinsa vreodata de un lot pe lacul Corbu - 2450.06 kg! Mai mult de atat, pe sectorul B echipa formata din Bogdan Dragan, Mihai Pripon si Catalin Borcan a reusit o medie de 5,3 kg din 853.73 kg de peste prins!
 
Nu e rau, nu-i asa?
 
 
 
La final o sa citez doua persoane care prin ceea ce au scris intaresc cele de mai sus si vreau sa le multumesc pe aceasta cale. Cand alte persoane ajung sa te felicite si sa-ti aprecieze munca atunci inseamna ca faci ceea ce trebuie.
 
Andrei Vladeanu: „Pentru al 2-lea an consecutiv Dragan Bogdan si clubul Carp United se califica la mondialele de pescuit la crap. In calitate de participant la finala de anul acesta felicit din suflet castigatorii, bravo baieti! Constat cu mare mandrie ca - prin organizare, talent, munca, experienta, creier si nada de calitate - ati lasat inca un an utilajele in garaje, ceaunele pe pirostrii, cerealele in silozuri si banii in conturi. La multi ani, Maimutoi! Si tine minte vorbele lui Leonardo da Vinci: "E mediocru ucenicul care nu-si depaseste maestrul".
 
George Iorga: „Carp United, care nu e implicat in Turneul celor 6 cluburi, a confirmat forma buna atat a pescarilor cat si a nadei folosite, pentru ca trebuie s-o recunoastem, la CN, in faza finala, valoarea individuala a pescarilor e apropiata iar diferenta o face de cele mai multe ori calitatea nadei si modul de folosire. Ei au avut cea mai mare medie pe fiecare sector in parte , iar chestia asta nu tine de "bulan".
 
Poate asa, intr-un final, lumea va intelege ce trebuia sa inteleaga de mult timp!
 
 
 
Bogdan Dragan
4 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.