Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

220V – The record breaker boilie

luni, 28 septembrie 2015
Dupa un an senzational in care boiliesul 220V a aratat de ce este considerat numarul 1, iata ca revenim cu un nou record pe lacul Corbu.
 
 
 
Va aduc aminte ca in cadrul Campionatului AGVPS, acest boilies a reusit sa doboare 2 recorduri (cea mai mare cantitate prinsa vreodata pe Sectorul B - 853.73 kg si cea mai mare cantitate prinsa vreodata de un lot pe lacul Corbu 2 - 2450.06 kg), dar iata ca acum a reusit sa doboare si un record la calitate.
 
 
 
Este vorba de Cupa Rig la Crap, Editia a XVIII-a, unde echipa Carp United formata din Bogdan Dragan, Vasile Ivan si Catalin Duta a reusit un total de 136,77 kg din cei mai mari 12 pesti.
Asta insemna o medie de 11,398 kg din 12 pesti, medie ce va fi foarte greu de batut in concursurile ce vor urma pe acest lac.
 
 
 
Calitatea ingredientelor folosite, cat si munca si pasiunea depuse pentru producerea acestui boilies isi spun cuvantul de 7 ani in competitiile interne si internationale la cel mai inalt nivel. Pot spune ca este boiliesul cu cel mai constant parcurs de pe piata de profil din Romania, un boilies a carui calitate a ramas neschimbata inca din prima zi, un boilies care a confirmat peste tot, indiferent de vreme, conditii, pescar, etc.
 
 
 
Si ca sa inchei cu o veste buna pentru Romania, acest boilies a reusit sa doboare si un record personal pe raul Ebro din Spania. In cadrul antrenamentului desfasurat de lotul Carp United, Cristi Popa a reusit sa puna pe mal un superb crap salbatic de 20,4 kg.
 
La Campionatul Mondial din Spania ce va avea loc in perioada 7-10 octombrie 2015, lotul Carp United va folosi exclusiv boiliesul 220V clasic, cat si o varianta modificata a acestuia (varianta care se preteaza pescuitului pe raul Ebro).
 
Urez fir intins lotului Carp United si speram sa ne intoarcem cu aurul mondial.
 
 
 
Bogdan Dragan
4 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • marți, 29 septembrie 2015 08:08

    Daniel Savin : Media cea mai mare este obtinuta la cupa Dobrogeana din primavara - 12,43 kg

  • marți, 29 septembrie 2015 10:32

    Dragos Mardare : Media era din 10 pesti la Dobrogeana;)