Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

3 motive sa cumperi de la Senzor Planet in perioada F&H EXPO 6-9 februarie 2020!

miercuri, 5 februarie 2020
fishing and hunting expo 2020 
Fishing & Hunting Expo, cea mai mare expozitie dedicata pasionatilor de pescuit, vanatoare si outdoor din Romania, isi va redeschide portile pentru editia a cincea in perioada 6-9 februarie 2020, in cadrul Complexului Expozitional Romexpo, Pavilionul B2.
 
bicicleta carpat sport 
Senzor Planet, primul si cel mai popular producator romanesc de nade si momeli pentru pescuitul la crap, propune pescarilor un stand atractiv in care ofertele si surprizele sunt la ordinea zilei.
 
Iata 3 motive pentru care merita sa cauti standul Senzor la targ:
 
promotie 2+1 gratis senzor 
1) PROMOTIE 2+1 GRATIS la toate produsele.
 
Senzor Planet lanseaza in cadrul F&H EXPO peste 90 de produse noi dedicate pescuitului la crap si feeder. Multe dintre nadele si momelile comercializate primesc cu aceasta ocazie ambalaje noi cu un design modern. Pungile de boiliesuri sunt din acest an resigilabile.
 
top amix senzor 
In perioada expozitiei, peste 400 de produse din catalogul 2020 pot fi cumparate in promotia 2+1 GRATIS (cumperi doua, iar al treilea este gratuit - aromele pot sa difere).
 
marea tombola senzor 
2) MAREA TOMBOLA
 
Clientii care achizitioneaza produse in valoare de minimum 50 de lei beneficiaza de un talon razuibil (100% castigator), in dublu exemplar.  Unul dintre ele se introduce, completat, in urna si participa la tombola cu premii. 
 
Premiile din aceasta categorie (vouchere reduceri) se adreseaza exclusiv produselor din gama de nade si momeli Senzor Planet care nu se afla deja intr-o alta promotie. 
 
mulineta shimano ultegra xtd 
Premiul intai este oferit de Normark Sport Romania si consta intr-o super mulineta de crap Shimano Ultegra XTD 14000.
 
katran symbios 
Premiul al doilea este sponsorizat de Katran Fishing Line si contine 5 role de fir Katran Symbios, un monofilament lansat in anul 2020 cu calitati unice.
 
boilies senzor 
Premiul al treilea este un voucher de nada in valoare de 500 de lei, ce poate fi folosit pe parcursul anului 2020 pe site-ul www.snz.ro
 
lazuri 5 
 
Premiul al patrulea este oferit de Lacul Lazuri 5 si consta in 3 partide de pescuit de 24 de ore, de luni pana vineri.
 
green paradise 
Premiul al cincelea este oferit de balta Green Paradise (judetul Prahova), in care castigatorul beneficiaza tot de 3 partide de pescuit de 24 de ore in timpul saptamanii (luni-vineri).
 
bicicleta carpat sport 
Premiul special al tombolei este o bicicleta Fat Bike Carpat Hercules 26INCH, oferita de www.carpatsport.ro. Grupul de firme CARPAT SPORT a luat fiinta in anul 2012, activand pe piata de biciclete, piese, accesorii si componente pentru biciclete.
 
Extragerea castigatorilor va avea loc LIVE pe pagina de facebook Senzor Planet, duminica incepand cu orele 13:00.
 
reduceri pescuit 
3) Stand dedicat produselor aflate in lichidare de stoc, cu preturi extra reduse.
 
roata pescarilor
 
Si in aceasta editie a evenimentului F&H EXPO, Senzor va avea un stand special pentru produsele care nu se mai regasesc in oferta anului 2020. Aici se vor putea achizitiona si nade si momeli special concepute cu ocazia targului. Preturile pentru aceste repere sunt valabile exclusiv pe perioada evenimentului.
 
reduceri iarna senzor 
Pana pe 15 februarie, pe noul site www.snz.ro, pescarii pot comanda online produse aflate in Reducerile de iarna.
 
Va asteptam!
 
Echipa Senzor 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.