Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

5 crapi de peste 20 de kg pentru CPK

marți, 14 aprilie 2015
Produsele CPK Carp & More reusesc impreuna cu pescarii care le folosesc sa puna pe saltea crapi pe mai toate baltile din Romania.
Va prezentam mai jos o parte din capturile din ultimele zile la produsele noastre.
 
 
 
Dinu Bogdan pe balastiera Fughiu in județul Bihor. A folosit boiliesurile Stinky Fish din gama CPK Carp & More.
 
 
 
Alex Mocanescu a folosit boiliesurile din gama NexT si a reusit sa puna pe saltea un mustacios de Hermes Peris care a cantarit 14 kg.
 
 
 
Alin Pitters pe balta San Paul din Harghita a pus pe salteaua de receptie cativa crapi sariti de 10 kg folosind boiliesuri Av Special.
 
 
 
 
 
 
 
Ciprian Ene "Cipica", pe balta Tancabesti reuseste sa puna pe saltea 7 pesti cu o medie de 15,500, cel mai mare cantarind 18,700 folosind boiliesurile XXL, iar la carlig XXL Flash.
 
 
 
Claudiu Dedu testand doua amestecuri de nadire CPK pentru feeder reuseste sa captureze un crap de 11.5 kg pe balta Magura 9.
 
 
 
Dan Dumitru reuseste sa isi bata recordul personal cu aceasta oglinda de 24,200 kg. A nadit cu XXL si Stinky Fish iar la carlig a folosit un Boilies XXL cu un pop-Up de Cranberry dipuit cu 3D range DIP.
Pesti, nu povesti! Locatia Monster Carp Lake.
 
 
 
Cirstea Ciprian "Cipoc" cu un comun de 18,600 kg capturat la o montura de tip snowman formata dintr-un boilies XXL de 16mm cu pop-up Cranberry, a nadit cu CPK XXL. Locatia Monster Carp Lake.
 
 
 
 
Flavius Olteanu cu doi mustaciosi de Monster Carp Lake cantarind fiecare 22 kg. A folosit boiliesuri XXL la nadit, iar la carlig un boilies XXL de 16mm cu un pop-up Cranberry de 16mm.
 
 
 
 
Andrei "Toto Popescu" cu doi mustaciosi: 22 kg, respectiv 21 kg a nadit cu boiliesuri XXL si Stinky Fish, iar la carlig a folosit o montura de tip snowman cu un pop-up de Cranberry.
  
Daca doriți sa achizitionati produsele noastre le puteti gasi in magazinele partenere sau in reteaua magazinelor Decathlon.
 
Pesti, nu povesti !!!
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • marți, 14 aprilie 2015 18:55

    florin alin : Care este rostul acestui articol si ce avem noi de invatat din el???? este reclama 100%...