Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

8X BRAID SUPER STRONG. Claumar lanseaza propria linie de fir textil.

vineri, 10 februarie 2017
fir textil claumar
Compania Claumar Pescar continua sa-si diversifice productia, idee in care a lansat de curand o gama noua de fire monofilament, iar in luna februarie a acestui an lanseaza pe piata un fir nou, textil numit 8X Braid Super Strong.
 
fire claumar 
Este vorba de un fir suplu, foarte versatil, strans impletit in 8, lucru ce-i sporeste rezistenta atat la nod, cat si la abraziune.
 
claudiu claumar popa 
Claudiu Popa, managerul magazinului Claumar, recomanda acest fir la legarea monturilor, direct pe mulineta, dar si ca linie principala sau ca inaintas. 
 
Avand o calitate superioara, firul aluneca foarte usor prin inelele lansetelor, fiind destinat lanseurilor la mare distanta.
 
fir textil pescuit crap 
Datorita culorii sale, verde inchis, se camufleaza perfect pe orice tip de substrat, fara a ridica suspiciuni din partea pestilor. 
 
8X Braid Super Strong este disponibil la role de 120 de metri, in diametre curpinse intre 0,16 si 0,40mm.
Pretul este unic, de 48 de lei, indiferent de grosime si este unul dintre cele mai accesibile de pe piata.
 
Se poate vedea si testa in magazinele Claumar Pescar, situate in B-dul Ghencea. Mai multe detalii despre produs pe pagina claumarpescar.ro
 
Claudiu Popa 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • duminică, 12 februarie 2017 08:24

    florin alin : pluteste in masa apei sau este scufundator?