Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Accesorii de crap de la Claumar

marți, 18 aprilie 2017
Dupa succesul avut cu gama de fire monofilament si textile, brand-ul Claumar Pescar dezvolta noi produse pentru pescuitul la crap, pastrand in continuare un raport calitate pret excelent.
 
accesorii crap de la claumar 
In noua gama Claumar se gasesc accesorii pentru monturi, cum ar fi kit-uri de plumb pierdut, conuri anti-tangle, line-alignere, cuie pentru pop-up-uri, margele, opritoare boilies de diverse forme si culori, agrafe, knot puller si nu in ultimul rand carlige teflonate fabricate dupa ultimile tehnologii.
 
CARLIGE CLAUMAR CURVE SHANK 
Carligele Claumar sunt de doua feluri: Curve Shank si Wide Gape, forme foarte versatile, care se preteaza atat pentru momeli flotante, cat si pentru cele neflotante. Caracteristicile forte ale acestor carlige sunt rezistenta sporita si pastrarea varfului in timp, dupa multe intepaturi, datorita ascutirii chimice speciale.
 
carlige claumar widegape 
Toate accesoriile au fost realizate dupa indicatiile si specificatiile lui Claudiu Popa si sunt disponibile pe site-ul claumarpescar.ro, sectiunea Pescuit la crap, la preturi pentru toate buzunarele.
 
claudiu popa 
Claudiu Popa
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.