Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Accesorii din inox. De ce hangere si nu swingere?

luni, 16 septembrie 2019
Irina Dutescu (Mimteam Romania): Buna Claudiu, ce faci?
Eu: Sarut-mana, doamna. Multumesc bine, muncesc cu drag si spor pentru a noastra patrie si popor. Dvs?
Irina Dutescu (Mimteam Romania): La birou, te-am sunat sa iti dau o veste pe care o astepti de mult timp. Au venit hangerele si suportii de inox de la MAD.
Eu: Glumiti? Yeyyyyyyy, abia asteptam doamna. Va multumesc tare mult, mi-ati indeplinit o mare dorinta.
 
Asa mi-am inceput una dintre diminetile de la munca din luna septembrie, in care am primit o informatie pe care o asteptam de mult timp.
 
octav buliga 
Octav Buliga - foto arhiva Tancabesti
 
Imi aduc aminte cu drag inceputurile mele in pescuitul la crap, undeva prin 2005-2006, cand partenerul meu de la acea vreme, Octav Buliga, detinea un echipament high tech, ''rupt'' parca din revistele englezesti (senzori, hangere, suporti, mulinete long cast s.a.m.d).
 
Atunci m-am indragostit pentru prima data de accesoriile pentru pescuit confectionate integral din inox. Insa la acel moment era un tel cam greu de atins pentru mine. Anii au trecut, iar prin mana mea au trecut zeci de modele, care mai de care, doar ca in undeva in sufletul meu imi doream cu desavarsire acele produse din inox, devenite parca o obsesie.
 
accesorii crap din inox 
Insa, intr-un tarziu, am gasit ceea ce imi doream. Asa a aparut in arsenalul meu de pescuit, in 2019, hanger-ul MAD Stainless Steel si suportul de lansete MAD Solidz Stainless Steel.
 
echipament crap 
O spun din capul locului, aceste produse mi-au depasit toate asteptarile. Sunt lucrate exemplar si folosesc materiale de cea mai inalta calitate.
 
hangere pescuit la crap 
Hangerele Mad Stailness Steel se gasesc in doua variante de marime: S, respectiv M. Eu am ales marimea M, deoarece au o greutate mai mare (e doar o preferinta personala). Sistemul de prindere al firului este, de asemenea, calitativ, nu-l agata sau ciupeste (le-am incercat atat cu fire groase de 0.44, cat si subtiri de 0.18mm). Prinderea si eliberarea firului se fac in conditii de siguranta, de fiecare data.
 
hangere lansete crap 
Nu mai zic de pret - imbatabil, raportat la calitate.
 
hangere dam 
Poate va intrebati de ce am ales, sau de unde placerea de a folosi hanger in loc de swinger. Pentru ca, in opinia mea, trasatura este mult mai placuta vizual si mai atractiva in cazul hangerului, datorita unui grad mare de libertate in miscare. Sau cel putin eu asta am observat sau imi place sa cred.
 
suport u lanseta 
Un alt element din inox este suportul de tip U pentru lanseta.
 
suporti lanseta 
Un accesoriu must have atunci cand se pescuieste in agatatura sau cand efectiv vrei sa ai siguranta ca nici cel mai ''nervos'' crap din balta nu iti trage batul de pe mal. Si pentru ca de multe ori am spus ca aspectul estetic pentru mine conteaza, va spun ca lanseta arata extrem de bine in combinatie cu suportul.
 
suport lanseta crap 
Sunt usor de montat si pot fi folositi cu orice tip de lanseta (se regleaza in functie de grosimea blank-ului) si dupa preferintele pescarului (cat de usor sau greu vrei sa ridici lanseta de pe suport). Nemtii au fost foarte atenti la detalii atunci cand au construit aceste piese, iar asta se vede si in fotografii...
 
Fire intinse!
 
claudiu costache 
Claudiu Costache
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.