Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Accesorii premium de crap de la Fox. Cum ne alegem materialele?

joi, 6 octombrie 2016
Diferente mari de adancime, platouri, praguri, tot felul de structuri, bolovani plini de scoici, plauri, buturugi - acesta este peisajul submers al unor lacuri pe care am pescuit in ultima vreme. In conditiile acestea de pescuit, ma intereseaza in mod special rezistenta materialelor pe care le folosesc, insa pun accent si pe partea de camuflaj si prezentare.
 
Cum imi aleg materialele? Nimic mai simplu:
 
fox snag leader 
Primul aliat este Fox Snag Leader de 0,60 mm, un inaintas mono foarte rezistent la abraziune disponibil intr-o culoare de camuflaj sau transparent.
 
fox submerge 
fox submerge 
fox submerge 
Mergand mai departe, in loc de leadcore folosesc un material usor de lucrat, fara insertie de plumb, extraordinar de rezistent, care are si avantajul ca este foarte, foarte suplu si poate prelua forma substratului obtinand astfel o prezentare excelenta – Fox Submerge 45 lb.
 
fox reflex camo 
fox reflex camo 
Firul de forfac este ales pe aceleasi considerente: rezistenta, camuflaj, suplete si este excelent pentru pescuitul plantat – Fox Reflex Camo 35 lb ce se potriveste excelent in combinatie cu carligul Fox S4 nr. 4. Doar 7 spire in aceasta configuratie ii asigura carligului o rotatie excelenta in gura crapului.
 
fox s4 
montura s4 fox 
100 % pesti pusi pe saltea, cu acestea!
 
adi botin 
18,2 kilograme
 
Adi Botin
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.