Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Apel catre pescari: Din 15 mai se poate merge la pescuit. Nu incalcati regulile de distantare sociala!

joi, 14 mai 2020
Facem un apel catre pescari sa respecte regulile de distantare sociala, in contextul in care, din 15 mai 2020, se poate merge la pescuit.
 
liber la pescuit 
Autoritatile au impus ca aceste activitati sa se desfasoare cu participarea a cel mult 3 persoane, cu respectarea unor reguli de igiena stricta.
 
Dupa doua luni de pauza, nerabdarea pescarilor de a-si intinde lansetele abia mai poate fi stapanita, iar majoritatea baltilor nu mai au locuri libere in perioada urmatoare.
 
pescuit claudiu costache 
Asadar, va rugam pe aceasta cale sa respectati toate regulile impuse de autoritati pentru ca aceasta activitate sa ramana in continuare deschisa. Toti ne dorim sa ne bucuram de aceasta pasiune fara bariere!
 
prohibitie 
Nu uitati insa, pana in data de 2 iunie inclusiv, sunt instituite masuri de prohibitie in habitatele piscicole naturale! Se poate pescui legal doar pe acumularile si lacurile private care sunt deschise.
 
Va dorim fire intinse si pescuiti responsabil ca sa putem pescui si noi!
 
Crapmania.ro 
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.