Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Arunca cu 20 metri mai departe!

marți, 7 mai 2019
Gemini ARC System este un plumb revolutionar care imbunatateste considerabil aruncarea monturii elicopter. Iata despre ce este vorba...
 
plumbi de distanta 
 
Se stie ca montura elicopter este considerata cea mai aerodinamica, fiind recomandata la aruncarile de mare distanta. Totusi, are un neajuns: balansul si rotirea in jurul axei a forfacului. Mansonul de cauciuc care protejeaza agrafa, materialul de forfac, carligul si boiliesul devin in acest caz elemente care franeaza ansamblul pe timpul zborului.
 
gemini arc system 
Compania Gemini a rezolvat aceasta problema si a aliniat forfacul cu axul principal (leadcore) printr-o prindere speciala a carligului deasupra plumbului. In acest mod se evita franarea ansamblului in aer si - mai mult decat atat - la contactul cu apa carligul este aruncat din locasul special pentru a se aseza bine pe substrat.
 
gemini arc system 
Astfel se pot folosi la legarea carligelor si alte materiale mai moi, nu numai fluorocarbon deoarece riscul incurcarii este redus considerabil. Pentru cei interesati de Gemini ARC System urmatorul tutorial video explica foarte clar tehnica revolutionara.
 
 
Crapmania.ro 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.