Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Atractanti pentru luna august.

marți, 28 august 2018
pescuit 
Pescuitul crapului in cea mai calduroasa luna din an, si anume august, difera de cel in alte luni. Cu cat apa este mai calda cu atat nada noastra trebuie sa contina mai multe grasimi si uleiuri, acestea reprezentand un mare plus de atractivitate.
 
canepa praprata dynamite baits
 
O sursa foarte bogata de gasimi se regaseste in canepa preparata (incoltita) si poate fi folosita cu mare succes atat in pescuitul dupa crap, cat si dupa cteno. Canepa preparata reprezinta o hrana atractiva pentru crap pe tot parcursul anului, dar in mod special atunci cand temperatura apei este foarte crescuta.
 
pescuit 
 
Carbohidratii joaca de asemenea un rol foarte important atunci cand temperaturile sunt ridicate, iar pestele nu raspunde. Cea mai bogata sursa de carbohidrati pe care o putem oferi crapului este porumbul preparat (fiert). Porumbul poate fi preparat natural sau cu diverse arome sau aditivi, in functie de specificul fiecarui lac.
 
tiger nuts oil 
Uleiurile naturale pot fi folosite cu succes la crap, in perioadele cu temperaturi foarte mari, acestea dispersandu-se usor in masa apei. Uleiul de Tiger Nut, este unul dintre cele mai eficiente si se poate folosi atat pentru dipuirea momelilor de carlig si a saculetilor PVA, cat si in aditivarea groundbait-urilor si a semintelor.
 
pescuit 
Atunci cand ii oferim ceea ce ii place, pestele colaboreaza. Fir intins!
 
pescuit 
Claudiu Popa
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.