Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Avantajele pescuitului cu navomodelul. De unde il poti cumpara in rate fara dobanda?

marți, 5 iunie 2018
Un subiect controversat, care a iscat multe discutii, dar care devine tot mai interesant!
Lucrurile evolueaza si in pescuit. Suntem in secolul 21, iar tehnologia face din ce in ce mai mult parte din viata noastra.
 
navomodel de plantat 
Subiectul de azi, navomodelul de plantat! In ultimii 2 ani am descoperit utilitatea unui astfel de accesoriu in bagajul unui pescar de crap.
 
Iar primul avantaj al lui nu il vad legat de nadire... 
 
navomodel de plantat 
Utilizarea unui vaporas de plantat iti permite in primul rand sa folosesti fire principale de diametre mari, 0,35-0,50 mm, lucru care protejeaza in primul rand pestele si ecosistemul. Prin folosirea firelor groase evitam pierderile dese de monturi (fie ele in aruncare sau in dril). Am patit de numeroase ori ca in timpul drilului sa se frece firul subtire de un obstacol in apa, iar acest lucru este extrem de neplacut, chiar periculos pentru peste. Firele groase sunt mult mai rezistente la abraziune si au o viata mai lunga. Cu totii am prins accidental asa numitele "tramvaie", iar de multe ori acestea raneau foarte tare gurile pestilor, chiar daca plumbul se pierdea la un moment dat, nu e deloc placut sa ai un carlig infipt in gura si cativa zeci de metri de fir dupa tine.
 
dragos grivei fotografii pescuit 
De asemenea, o astfel de barcuta ne permite folosirea unor riguri mai lungi decat atunci cand pescuim lansat, iar acest aspect este foarte important atunci cand tintim crapii cei mari ai lacului. 
 
navomodel delfin 
Dar sa revenim la subiectul care ne vine prima oara in minte atunci cand discutam despre pescuitul plantat si anume nadirea.
 
Navomodelul ne ofera mai multe strategii de abordare a unei partide de pescuit. Incepand cu nadirea pe o mica farfurie de nada si pana la o nadire masiva prin trasarea unor linii de nada. Modelul Delfin pentru care am optat are posibilitatea ca bascularea cuvei din partea dreapta sa se faca progresiv, in functie de cum o impune situatia de pescuit. Astfel putem consuma o foarte mica cantitate de nada, sau din contra, daca situatia o cere putem duce cantitati mari de bunatati pentru crapi pe patul de nada.
 
navomodele johnny 
Un mare avantaj pe care vaporasul de nadit il ofera este legat de plasarea monturilor la distante considerabile, care pentru majoritatea dintre noi sunt foarte greu sau imposibil de atins.
  
vaporas plantat 
Un alt detaliu foarte important intr-o partida reusita este precizia cu care putem plasa monturile in apa: langa un pom cazut sau intr-un mic golf in perdeaua de stuf, lucru de asemenea foarte greu de realizat la pescuitul lansat, mai ales daca vorbim de distante mari.
 
Legat de investitie, un subiect destul de sensibil in zilele noastre, am decis sa cumpar un navomodel nou. 
Avantajele unui produs nou sunt clare, iar in cazul unei barcute de nadit, consider ca cele esentiale sunt legate de sistemele de etansare si electronice, care oricat de bine ar fi izolate, in timp, sunt afectate de condensul inevitabil de la interior.
 
navomodel delfin 
Am optat pentru un navomodel vandut de http://www.barciplantat.ro realizat din componente si sisteme de foarte buna calitate, cu o garantie reala, scrisa, oferita de producator. Si mai ales pentru posibilitatea platii in rate, fara dobanda. Punand totul pe hartie, raportat la costurile produselor de calitate din trusele noastre, investitia intr-un navomodel de plantat nu este foarte mare, mai ales ca se amortizeaza repede prin satisfactiile pe care le obtinem.
 
Pescuitul inseamna in primul rand grija fata de peste si de natura. Pescuitul inseamna prietenie. Haideti sa ne bucuram de el!
 
dragos grivei 
Dragos Grivei 
4 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.