Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Baitshop.ro a lansat un nou site pentru pescari. Ce produse se pot cumpara acum?

joi, 1 februarie 2018
baitshop romania
 
Incepand din Ianuarie 2018 magazinul Baitshop.ro are un nou site. In fiecare an incercam sa dezvoltam cat putem magazinul nostru, astfel incat dvs. sa aveti posibilitatea sa gasiti, pe langa ingrediente, cat mai multe produse dedicate pescuitului la crap. In 2018, pe langa noul site, cu o interfata mult mai usor de utilizat atat in varianta web cat si in cea mobile, puteti gasi pe site-ul nostru si echipamente pentru pescuit la crap de la branduri consacrate.
 
ingrediente baitshop 
Dupa cum multi dintre voi stiti, unul dintre obiectivele principale ale magazinului nostru este relatia cu clientii, prin urmare am luat in calcul toate sfaturile primite de la voi si in anul ce urmeaza va oferim urmatoarele facilitati:
 
baitshop.ro 
- Metoda de plata online cu cardul Visa, Visa Electron, Mastercard si Maestro;
- Taxa de transport redusa: taxa fixa de 17 lei pentru colete cu valoarea totala sub 500 lei, indiferent de greutate, volum sau destinatie;
- Brand-uri consacrate precum Fox, Daiwa, Shimano, Trakker, Gamakatsu si altele, disponibile acum, cu livrare rapida din stoc propriu sau furnizor.
- Categoriile de echipament, accesorii, camping si imbracaminte sunt in continua dezvoltare, urmand ca in acest an sa puteti gasi pe site-ul nostru multe alte produse noi.
 
Sefer Marian
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.