Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Barca la control! Kolibri boats la TotalFishing

luni, 30 noiembrie 2020

Magazinul de pescuit TotalFishing isi extinde gama de produse destinate iubitorilor pescuitului la crap. Un instrument important in ''bagajeria'' pescarului este barca. Partidele mai lungi implica o buna cunoastere a arealului pentru rezultate notabile.

Barca este un instrument polivalent cu aplicatii multiple. De la cercetarea zonei ce urmeaza a fi abordata si pana la manevre de sondare pentru identificarea tipologiei substratului, barca scuteste pescarul de foarte mult timp pierdut.

Asigura un pescuit precis (langa baliza, daca este nevoie) si posibilitatea de prezentare a monturii cu precizie ridicata. In acelasi timp este un mijloc de transport pentru cantitati mari de nada pe vadul ce urmeaza a fi abordat.

Tot barca este cheia succesului si cel mai bun partener de partida al pescarului. Imaginati-va un drill care nu s-ar finaliza daca nu ai avea o barca cu care sa intri sa iti revendici trofeul din cetatea apelor pline de agataturi.

Pana si cei mai carcotasi pescari vor fi de acord cu utilitatea barcii in pescuitul crapului. Daca raman "Gica Contra", o fac probabil fara intentie. Sunt diferente mari intre pescari si "pescarusi".

Primele barci "disponibile" in Romania au fost cele rusesti. Se aduceau si se dadeau pe sub mana. Trebuia sa astepti dupa una, mai rau ca dupa lapte in perioada "de glorie" a tarii.

barci gonflabile pescuit crap

Pe final de sezon 2020, TotalFishing anunta intrarea in portofoliul de produse a modelelor de barci pneumatice Kolibri.

Producatorul ucrainean de ambarcatiuni Kolibri are istoric in lumea pescuitului din Europa. In anul 1995 a pus bazele primei linii de asamblare si executare barci gonflabile pentru pescuit si agrement. Au atacat segmentul de piata compact si accesibil.

Materia prima de baza care reprezinta fundatia brandului Kolibri este Valmex-ul. Un PVC realizat din 5 straturi individuale. Siguranta este pe primul loc in misiunea companiei si se reflecta in tehnologia de varf pe care au implementat-o in cele doua fabrici de productie a caror capacitate bifeaza 70 000 de unitati anual.

Din gama de barci gonflabile Kolibri, magazinul TotalFishing a facut o selectie care acomodeaza atat pescarii de crap, cat si pescarii de rapitor sau somn. Vom trece in revista cateva modele de barci care se preteaza in pescuitul crapului fara nici un dubiu.

Vom discuta doua tipuri constructive diferite:

- barci care permit prin constructie atasarea unui motor (termic sau electri)

- barci care permit atasarea de sisteme de sustinere pentru motoare electrice.

barci gonflabile pescuit crap

Seria Kolibri K-TS este prima optiune pe care o gasim la magazinul TotalFishing. Varianta de 2,40 metri lungime cantareste 14,6 kg si poate sustine 216 kg. Este gandita pe doua compartimente si pentru doua persoane. Balonul (diametru tubului mai exact) este de 34 de centimetri. Este o barca suficient de inalta. Pachetul include si o podina semirigida pliabila. In partea terminala, vom gasi elemente ranforsate gandite pentru atasarea unui suport pentru motor electric.

Urmatorul model disponibil este cel de 2,60 metri. Cantareste 20,4 kg, iar sarcina utila creste de la 216 la 220 kilograme. Desi nu pare mare diferenta, se reflecta in spatiul de depozitare din interior si nu in sarcina utila. Este destinata tot pentru doua persoane si dotata cu aceleasi optiuni ca sora ei mai mica.

barci gonflabile kolibri

Practic, seria K-TS este ideala pentru lacurile cu suprafete mici unde nu este permisa utilizarea motoarelor termice. Se compacteaza mult mai usor si mai rapid decat modele gamei superioare disponibile, gandite pentru motorizari cu mai multi cai.

Seria Kolibri KM-D este prezenta in doua lungimi. Sunt barci din clasa celor proiectate pentru utilizarea motorului termic, cu limitare la 5 CP (cai putere).

pescuit din barca

Primul model de barca Kolibri al seriei are lungimea de 2,45 metri. Cantareste 37 kg si bifeaza o sarcina utila de 237 kg. Apar modificari de constructie importante. Chila este in forma literei "V" si gonflabila. Banchetele sunt reglabile si astfel optimizeaza spatiul de la interior. Mai practic de atat nu se poate. In plus, banchetele vin cu o husa moale inclusa in pret. Balonul are inaltimea de 38 de centimetri. Modelul este dat de producator ca fiind pentru doua persoane.

In varianta de 2,60 metri, greutatea totala este de 42 kg, iar sarcina utila de 270 kg. Se simte diferenta fata de modelul mai scurt, cu 33 de kg. Inseamna mult, daca convertim in bagajeria sau nada ce pot fi transportate pe un loc mai izolat de pescuit.

Din punct de vedere constructiv isi pastreaza tehnologia de la modelul prezentat mai sus. Chila in "V" - gonflabila. 4 compartimente si control prin supape de suprapresiune.

Podina este pliabila si realizata din TEGO rigid. De asemenea, modelul este rezistent si la apa sarata.

barci gonflabile pescuit crap

Cele 4 modele de barci pneumatice prezentate mai sus sunt ideale in pescuitul crapului. Sunt barci gonfalbile din clasa compacta, usor de manevrat, depozitat si transportat. Avantajul este net superior din acest punct de vedere. Altfel privind, posibilitatea de a aborda locuri salbatice, inaccesibile prin tehnica de pescuit lansat, capacitatea de prezentare a monturii cu precizie ridicata, sunt avantaje superioare exploatabile exclusiv din barca.

Echipa TotalFishing

2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.