Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Barcuta de nadit Spreader cu 10 ani garantie la motor. De ce e speciala?

marți, 25 septembrie 2018
 
Atunci cand vorbim despre pescuitul crapului, ne referim desigur si la inovatie. Inca din anii 80, de la aparitia primului boilies, tehnicile si echipamentele pentru pescuitul crapului au trecut printr-o evolutie continua. Navomodelul pentru plantat este una dintre ele, deoarece pescuitul plantat confera mai multe avantaje fata de pescuitul lansat, de la asezarea monturii in locul dorit, la o nadire masiva si precisa deasupra acesteia si nu in ultimul rand, distantele mari si inaccesibile pescuitului lansat.
 
spreader navomodel 3 cuve 
Spreader este un navomodel puternic si inovator, propulsat de un motor puternic, dar econom, ce poate parcurge pana la 10 km cu un singur acumulator. Este dotat cu doua cuve de mare capacitate, cu actionare individuala din telecomanda, in care se pot transporta in siguranta doua monturi impreuna cu o cantitate generoasa de nada.
 
navomodel spreader 
In dotarea standard, Spreader dispune de lumini de pozitie care faciliteaza pescuitul noaptea, precum si de un far puternic. Toate acestea pot fi accesate de la o distanta de pana la 500 metri, prin intermediul unei radio comenzi de generatie noua in 2.4 GHz cu 6 canale.
 
navomodel spreader 
Inovatia navomodelului Spreader, este o a treia cuva centrifuga, ce poate sa realizeze un pat de nada extins, de pana la 6 mp in jurul navomodelului, astfel creand un pat de nada largit si totodata sporind sansele de a prinde. In cuva centrifuga poate fi folosita orice tip de nada, de la seminte, boilies sau pelete.

navomodel spreader 
spreader navomodel 
La plantatul cu navomodele clasice fara cuva centrifuga, exista sansa ca pestele dorit sa treaca la o distanta de 2-3 metri de montura fara sa o observe. Datorita materialelor de calitate superioara, Spreader beneficiaza de 10 ani Garantie la motor si 2 ani la restul pieselor.
 
Navomodelul Spreader este disponibil online pe claumarpescar.ro. Pentru mai multe detalii si preturi accesati pagina Claumar.
 
 
claudiu popa claumar 
Claudiu Popa 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.