Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Batranul MAGNUM. Cel mai cunoscut boilies de la 4CARP nu se dezminte nici la 4 ani de la aparitia sa pe piata.

miercuri, 23 august 2017
sylvain remetter 
Consacratul pescar francez Sylvain Remetter, un impatimit al pescuitului care vizeaza pestii de talie foarte mare a reusit sa-si adjudece locul 1 pe sectorul C si 2 la in clasamentul general la unul dintre cele mai importante concursuri din Romania, Cupa Rig, editia XXII-a, desfasurat pe carpodromul Corbu.
 
cupa rig constanta 
clasament cupa rig 
La aceasta intrecere au participat 51 de echipe si s-a contorizat suma greutatilor celor mai mari 10 crapi prinsi de fiecare.
cupa rig corbu 
Cu o medie de peste 14 kg din cei mai mari 10 pesti, echipa formata din Sylvain Remetter, Cezar Posea si Robert Rascol a pierdut locul 1 in clasamentul general la doar 1 kg diferenta.
 
george alexandru 4carp 
Tot in aceeasi perioada pe Moara Vlasiei 2, cele doua echipe Green Lake si-au adjudecat locurile 1 si 2 la Turneul WLC Best 10 editia a III-a, cu o medie de peste 15, respectiv aproape 14 kg, la care se mai adauga si cel mai mare peste din concurs, un crap comun de 21,2 kg capturat de echipa noastra, cu 3 minute inainte de finalul competitiei.
 
george alexandru boilies 4carp 
In curand aniversam 4 ani de 4Carp. De atunci rulam boiliesuri fara oprire si datorita rezultatelor putem sa ne continuam misiunea.
 
Va multumim pentru increderea pe care ne-o acordati si va promitem ca vom munci zi de zi pentru ca 4CARP sa contribuie tot mai mult la performantele d-voastra.
 
George Alexandru
Manager 4Carp.ro 
3 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • joi, 7 septembrie 2017 21:40

    costin pintea : Cred ca sunt foarte bune bilele magnum,dar a avut si loc...Sylvain ...Eram la tragerea la sorti ,cand Sylvain l-a intrebat pe Gabi Tomulescu"Ce stand sa iau?"Si acesta i-a raspuns..ia C17.E foarte bun.Una peste alta,locul bun,pescarul priceput si inspirat,alaturi de nada de calitate=performanta.Felicitari!