Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Big LIKE pentru Marele Pescar.

sâmbătă, 3 februarie 2018
In urma cu mai bine de 8 ani, atunci cand am infiintat clubul sportiv Green Lake, in calitate de membri fondatori, ne-am propus sa promovam pescuitul sportiv al crapului in sistem catch & release (prinde si elibereaza), incurajand in mod activ membrii nostri pentru practicarea acestui frumos sport.
 
clubul green lake 
N-am fost singurii care au facut acest lucru, iar cu aceasta ocazie tinem sa felicitam si sa oferim un BIG LIKE magazinului MarelePescar.ro pentru intreaga activitate si implicarea sa din ultimii ani in promovarea si dezvoltarea pescuitului competitional din Romania.
 
cupa copiilor marele pescar 
Organizarea concursurilor cu ocazia Zilei Copilului de pe lacul Hermes Peris, ajutorul si sustinerea echipei nationale de pescuit la crap a Romaniei la Campionatul Mondial, sprijinirea organizatorilor de competitii cu premii, sunt doar cateva lucruri pentru care merita tot respectul nostru.
 
marelepescar 
Intotdeauna, in orice sport, in urma sponsorilor apar si rezultatele. Acest lucru s-a vazut in ultimii ani, Romania reusind sa urce pe treptele cele mai inalte ale Campionatelor Mondiale.
 
george alexandru 4carp 
George Alexandru
CS Green Lake 
2 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • sâmbătă, 3 februarie 2018 16:38

    valentin panait : Sa stiti ca baiatul meu asteapta un echipament de pescuit,el fiind protagonistul pozei in care face reclama la Marele Pescar👍👍👍