Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Bravo, ai stil! Power Aero 14000 si Tribal TX9A Intensity de la Shimano.

marți, 17 decembrie 2019
Daca iti doresti sa intelegi tehnologia de ultima generatie a celor de la Shimano in materie de lansete si mulinete pentru pescuit la crap, atunci este sanatos sa iti arunci privirea la un Shimano TX9A Intensity echipat cu un Shimano Power Aero evident, de 14000.
 
shimano tribal tx9a intensity
 
Pozitionat imediat sub varful de lance (Shimano TX Ultra), modelul TX9A Intensity este varianta ''low budget'' din zona ''high end''. Multe dintre tehnologiile care au stat la baza dezvoltarii blancurilor TX Ultra se regasesc si pe lanseta Shimano TX9, in noua versiune propusa pescarilor.
 
tribal tx9a
 
''Tribalul'' TX9A Intensity a fost redesenat de la zero. Lanseta este construita pe o platformade tip ''Spiral X'', tehnologie care sta inclusiv la baza varfului de gama al japonezilor. Constructia este una speciala, formata din trei straturi cu rolul de a spori nivelul de rigiditate al blancului, rezistenta acestuia la torsiune si diminuarea efectului de ovalizare. Sunt aspecte mecanice importante carora inginerii de la Shimano le-au oferit o atentie sporita.
 
tribal tx9a 
Rezultatul final se traduce intr-o lanseta de numai 425 grame greutate, cu o actiune rapida, imbunatatita fata de modelul anterior. Pentru a mentine standardul calitativ al modelului, s-a optat pentru o mandrina usoara si rezistenta de tip CI4 + VSS.
 
tribal tx9
 
Shimano TX9A Intensity este echipata cu inele Kigan pe o configuratie 50-16mm.
 
Numai din denumire, Power Aero inspira caracteristici la mare cautare in lumea pescarilor de crap. Este o mulineta de tip ''Big Pit'', echipata cu tehnologiile de ultima generatie produse de Shimano.
 
shimano power aero 14000 
Din capul locului, niponii marjeaza pe doua mari inovatii introduse pe acest model. Este vorba de ''Strong Hagane Gear'' si ''Hagane Body''. Astfel, Shimano Power Aero transmite un mesaj destul de clar in piata. Este gandita sa reziste. Conceptul se adreseaza atat pescarilor de crap, cat si celor de surf. Diferenta o face numai culoarea. In ambele variante vom regasi aceleasi tehnologii introduse. 
 
power aero shimano 
S-a decis implementarea sistemelor precum "Parallel Body", "Super Slow 5" si "Hi-Speed Drag" special pentru a veni in ajutorul pescarilor de distanta.
 
tehnologii mulinete shimano 
Tot pentru nevoia de distanta, Power Aero include si "G Free Body". Acest sistem are legatura cu centrul de greutate al mulinetei care a fost pozitionat mai aproape de lanseta. Acest lucru reduce senzatia de oboseala atat in recuperare, cat si in drill si, in plus, faciliteaza obtinerea de distante mai mari in lansare.
 
power aero shimano
 
TX9A Intensity si Power Aero 14000 sunt doar doua din produsele de calitate superioara din portofoliul de echipament de crap al celor de la Shimano. Va asteptam in magazin pentru a afla mai multe detalii despre aceste produse.
 
TotalFishing.ro 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.