Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Care au fost cele mai fierbinti subiecte ale anului 2017 in pescuit?

duminică, 31 decembrie 2017
Peste 260 000 de vizualizari au adunat cele mai bune 5 articole publicate pe site anul 2017. Care au fost cele mai interesante subiecte ale anului? Haideti sa vedem daca mai sunt sau nu de actualitate.
 
Solunarul de pescuit, pedepsele prevazute de lege pentru braconaj, pescuit fara permis si alte infractiuni legate de pescuit, modalitatea de a obtine permisul de pescuit, perioada de prohibitie, dar si cele 10 greseli pe care le fac pescarii, au fost unele dintre cele cele mai discutate subiecte pe Crapmania.ro
 
Pe primul loc in topul afisarilor a fost solunarul de pescuit pentru anul 2017. Desi acesta nu mai este un subiect de actualitate, pentru anul 2018 Crapmania.ro a pregatit un nou solunar valabil pentru toate lunile anului.
 
solunar pescuit 2018 
 
amenzi pescuit 
Care sunt pedepsele prevazute de lege pentru braconaj, pescuit fara permis si alte infractiuni legate de pescuit? Acest articol ocupa pozitia a doua in clasamentul celor mai citite stiri din 2017.
 
prohibitie 2018 
Un alt subiect fierbinte a fost cel legat de perioada de prohibitie. Pentru anul 2018, Crapmania.ro va prezinta  
 
greseli la pescuit 
De la "a dat drumul la apa…" si "a bagat azot!" pana la "a rupt…" si "l-am prins!". Iata cele mai mari zece greseli pe care le fac pescarii de crap in viziunea Crapmania.ro.
 
permis pescuit 2018 
Raspunsul la intrebarea cum obtinem permisul de pescuit sportiv a fost unul foarte cautat in anul 2017, dupa ce guvernul a decis eliminarea taxei de eliberare.
 
Crapmania.ro 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.