Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Carligele de crap Hayabusa

miercuri, 15 februarie 2017
hayabusa romania
Mandria Japoniei 
 
<<De la fondarea noastra in 1958, noi, la Hayabusa, am oferit lumii intregi carlige remarcabile si produse fabricate fara compromisuri, care aduc functionalitate, comfort, durabilitate si care sunt adaptate cererii clientilor nostru. Pentru a castiga satisfactia pescarilor, vom respecta cu fidelitate principiile japoneze de maiestrie: Sa nu renunti niciodata si sa faci tot ce este posibil.
Mergand mai departe, vom continua sa livram produse deosebite pentru un pescuit de calitate. Astfel, ne mandrim cu carlige de inalta calitate care fac cinste tarii noastre, Japonia>>, sunt cuvintele producatorilor marcii Hayabusa, din Japonia.
 
 
In Romania, brandul Hayabusa are ca unic importator autorizat compania Mostiro Fishing Solution, care asigura distributia magazinelor de profil din Romania si pentru alte branduri precum Spro, Strategy, Cresta, Profi Blinker, Hydrospol, Dara Killer, Ilba, FilStar, Berkley, Spiderwire, Abu Garcia, Mitchel, JRC, Penn, s.a.m.d.
 
catalog hayabusa 2017 
Impreuna cu cei de la Mostiro am facut un top al celor mai bine vandute game de carlige de la Hayabusa.
 
carlige crap hayabusa k1 
Gama Hayabusa K1 este construita din otel-carbon de cea mai inalta calitate, "Made in Japan".
Varful este ascutit electrochimic pentru ca penetrarea sa fie foarte rapida. Sunt ideale pentru pescuitul cu boilies sau porumb si se preteaza majoritatii monturilor si prezentarilor.
 
carlige k1 hayabusa
Seria de carlige Hayabusa K1 este disponibila atat in varianta non reflected black, cat si in varianta black nichel si reprezinta forma clasica a carligelor de crap al caror varf puternic este adus putin spre interior si extrem de puternic.
carlige h.bill 288 hayabusa 
Gama Hayabusa H.BILL-288 reprezinta o legenda care va trai multi ani. Cu mult timp in urma, a fost numit European Boilie Hook si o data cu aparitia lor pe piata, pescarii de crap "Hard Core" au avut ca favorite aceste carlige. Se preteaza pentru toate monturile / prezentarile si sunt ideale pentru cele mai dificile ape (cu o multime de obstacole).
 
Concepute cu un varf drept si lung asigura o intepare rapida si ferma. Sunt construite din otel de cea mai buna calitate "Made in Japan" si sunt finisate "non reflective black" pentru o discretie totala. Acest model de carlig a fost copiat de multe companii, dar niciodata egalat, iar legenda continua.
 
Un plic Hayabusa contine 10 carlige, iar preturile recomandate de vanzare sunt intre 12-15 lei, in functie de modelul si dimensiunea aleasa.
 
Mostiro Fishing Solution SRL pune la dispozitia pescarilor toate seriile  de carlige Hayabusa destinate pescuitului la crap, precum: M1, L1, BST 563, P1, P2, X1, W1.
Produsele sunt disponibile in toate magazinele partenere Mostiro.
 
Crapmania.ro 
5 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.