Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Carmangeria pescarilor. Radu Badica: Inainte de orice partida de pescuit ma opresc la Ozana.

marți, 18 iulie 2017
radu badica disc gratar 
Am aflat sursa carnurilor din celebrele gratare facute de Radu Badica pe malul baltii. Carmangeria Ozana din Bucuresti este secretul gustului din spatele rasfaturilor culinare atat ale lui Badica, cat si a multor altor pescari de crap.
 
gratare la pescuit 
Infiintata in anul 1993, Carmangeria Ozana si-a propus inca de la inceput atragerea clientilor prin calitatea produselor. Carnea este procesata din ferma proprie sau de la alti parteneri de prim rang din industria romaneasca, totul la cea mai buna calitate.
 
carmangeria ozana bucuresti 
Carmangeria Ozana ofera gurmanzilor toata gama de produse din carne de vita, porc sau oaie. In plus, comercializeaza frigarui asortate, carnati, cotlete, mici suculenti, jumari, sorici, organe sau produse traditionale de sezon.
 
carne gratar carmangeria ozana 
Infiintata ca o macelarie de cartier, Carmangeria Ozana a crescut in timp si a capatat traditie. Astazi, se bucura de colaborari cu multe companii si restaurante renumite din Bucuresti si nu numai.
 
carmangeria ozana 
ionut anghel carmangeria ozana 
Carmangeria Ozana este sponsor al multor concursuri de pescuit la crap, iar majoritatea pescarilor de competitie se aprovizioneaza inaintea oricarei partide de pescuit de la Ionut Anghel, si el un pescar de crap.
 
gratare pe balta 
Pescarii pot achizitiona o gama varianta de produse proaspete si la preturi corecte la adresa: Strada Jean Steriadi nr 11, Sector 3, Bucuresti, in cadrul Complexului Ozana.
 
carmangeria ozana 
Programul de lucru este de luni pana vineri intre 8-20, sambata 8-18 si duminica 8-14. Relatii suplimentare si comenzi la nr. de telefon:  0722 349 817 sau pe e-mail la office@carmangeriaozana.ro.
 
Crapmania.ro
3 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • marți, 18 iulie 2017 17:36

    Dan Mateianu : Felicitari, dnul Grasu!

  • luni, 24 iulie 2017 01:21

    Trandafir Tudor : RADU BADICA este si va ramane unic precum RADU ANTON ROMAN an bucataria culinara si cea mai complicata bucatarie a ,, BOILIES CARP''