Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Carp System DOT Spod Rocket un nou sistem de nadire tip racheta revolutionar.

joi, 5 octombrie 2017
racheta nadire carp system 
Carp System DOT Spod Rocket reprezinta un sistem de nadire tip racheta revolutionar. Ce este atat de special la acest produs nou aparut pe un segment de piata unde lucrurile pareau deja aranjate?
 
racheta nadire carp system 
In primul rand, DOT Spod Rocket permite deschiderea rachetei nu doar la impactul cu apa, ci si prin forta de inertiei a nadei din interior. Nu exista niciun buton care sa actioneza deschiderea cu apa.
 
racheta de nadire carp system 
Racheta poate fi incarcata foarte usor cu o singura mana, aspect esential atunci cand naditi singur, fara ajutorul unui partener care sa ajute cu incarcarea.
 
racheta de nadire carp system 
Pentru ca nu exista nici un buton de actionare, sansele ca racheta sa nu se inchida sau sa se blocheze sunt aproape inexistente.
Compartimentarea interiorului face ca nada sa fie concentrata in cele 2/3 din partea inferioara, spre varf. Astfel, racheta zboara stabil, fara balans din coada, pe distante lungi si precis.
 
Este fabricata din plastic rezistent la utilizare indelungata.
 
racheta de nadire carp system 
Culoare vizibila, in contrast (rosu si gri).
 
Carp System DOT Spod Rocket poate fi achizitionata de la magazinul BigFish.ro situat in Str. Aurel Vlaicu, nr. 126, sector 2, Bucuresti sau online pe site-ul https://bigfish.ro la un pret fara concurenta.
 
Crapmania.ro 
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.