Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Cel mai bun raport calitate - pret la nada de crap? Senzor vinde Amix 3kg la doar 19 lei in 11 arome.

joi, 30 martie 2017
Amestecul de nadire ramane cea mai populara nada a pescarilor de crap. Nu exista balta de pescuit unde sa mergi sa nu gasesti monturi cu arc naditor printre lansetele pescarilor. 
 
Senzor Planet are in portofoliu un astfel de groundbait, foarte cunoscut in randul "mincinosilor''. Este vorba de AMIX, unul dintre primele produse lansate de Senzor in anul 2007. De-a lungul timpului, Amix-ul a fost pe rafturile magazinelor sub diverse forme, la pungi de 1 kg, galeti de 2,5 si 3 kilograme la care pescarii primeau bonus un aditiv sau o melasa ca liant.
 
Dupa 10 ani, cei de la Senzor spun ca au gasit varianta perfecta atat pentru crap, cat si pentru buzunarul pescarului. Pe langa traditionala punga de 1 kilogram si o noua galeata de 2,5 kilograme care se adreseaza in special pescarilor de competitie, AMIX se gaseste incepand din 2017 si la punga de 3 kg, disponibila in 11 arome diferite. Pretul, de doar 19 lei pentru 3 kilograme, este unul dintre cele mai bune de pe piata. Ce e nou la gama de nada de la Senzor anul acesta este ca toate sortimentele sunt colorate, contin pelete cerealiere de 3mm si se leaga doar cu apa din balta.
 
senzor amix 3kg 
senzor amix 3kg 
senzor amix 3kg 
senzor amix 3kg 
senzor amix 3kg 
senzor amix rame 
senzor amix 3kg 
senzor amix squid 
senzor amix 
senzor amix usturoi 
senzor amix vanilie 
Amestecul este destinat nadirilor locale pe arc naditor sau extinse cu bulgari pentru catapulta. Pentru a obtine un maximum de atractivitate se recomanda folosirea lui in combinatie cu aditivi sau amorse din gama Senzor, existand echivalent pentru fiecare aroma in parte. AMIX este responsabil pentru prinderea a mii de crapi atat pe baltile din Romania, cat si din strainatate.
 
preparare amestec nadire 
Cum se prepara?
 
Se varsa continutul unei pungi intr-un recipient si se adauga apa din balta, treptat, pana se creeaza o pasta. 
ATENTIE! Amestecul rezultat trebuie lasat cateva minute pentru omogenizare, anumite ingrediente din AMIX absorbind partea lichida treptat.
De unde se poate cumpara? 
 
Din fericire pentru pescari, Amix se gaseste oriunde. Majoritatea magazinelor de specialitate din Romania comercializeaza acest produs. Mai mult, se poate cumpara si din hypermarketuri precum Auchan, Carrefour sau Cora. Online, se poate cumpara direct de pe site-ul http://www.snz.ro sau al oricarui partener autorizat.
 
Fir intins!
 
senzor planet 
Echipa Senzor 
3 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.