Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Cele mai celebre boiliesuri romanesti au o noua reteta. Senzor lanseaza noul 1016.

joi, 12 martie 2015
 
 
Sezonul 2015 debuteaza cu o colaborare inedita intre doua nume importante din piata de profil. Senzor Planet, cel mai important producator national din industria nadelor si-a anuntat recent colaborarea cu 4CARP, colaborare ce are la baza dezvoltarea si producerea celor trei game de boilies premium ale Senzor Planet.
 
 
 
Potrivit mangerilor celor două branduri, parteneriatul are ca scop dezvoltarea, imbunatatirea si producerea gamelor de top ale Senzor: Planet1016, Corbu Premium si Planet1016 Editie Limitata.
 
 
 
Productia exclusiva a celor trei sortimente de boilies este executata dupa standardele de calitate ale marcii 4CARP atat in procesul de productie atent monitorizat, cat si a produslui finit. 
 
 
 
Senzor Planet este prima companie producatoare de nada din Romania, numarul 1 in productia de nada si vanzari, cu o retea de peste 200 de magazine la nivel national si care exporta in peste 5 tari din Europa. 
 
4CARP este un jucator exclusivist si un nume cu rezonanta, cunoscut in segmentul competitional pentru rezultatele exceptionale si nu in ultimul rand pentru exigenta impusa in activitatea sa.
 
Incepand de astazi, 12 martie 2015, cele trei game premium Senzor se pot comanda online pe site-ul http://www.snz.ro sau la toti partenerii autorizati Senzor din Bucuresti si din tara. 
 
"Sunt foarte incantat de noua reteta pentru gamele de top Senzor. Este cea mai buna reteta pe care o puteam inventa, nefacand niciun compromis. 4CARP garanteaza calitatea ingredientelor folosite, cat si a produselor finale. Am curaj sa merg cu aceste boiliesuri la orice concurs de pescuit din lume si sa ma bat pentru primul loc.", ne-a declarat Vladut Mateianu, dublu vicecampion mondial si manager al companiei Senzor Planet.
 
 
6 persoane apreciază asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.