Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Cele mai populare carlige de la Gamakatsu.

vineri, 19 mai 2017
Site-ul King-Fish.ro a intocmit o lista cu cele mai vandute modele de carlige pentru crap de la Gamakatsu.
 
carlige crap gamakatsu
 
Modelul A1 este cel mai bine cumparat de catre pescari, fiind un carlig clasic cu ochet pentru pescuitul pe firul de par. A1 este disponibil in doua culori: verde si maro (ambele pentru o camuflare cat mai buna).
 
Un alt model extrem de cautat este G-carp Specialist R. Aceste carlige sunt ideale pentru pescuitul pe fluvii, rauri si canale. Au proprietati de agatare fantastice datorita varfului extrem de subtire si ascutit si ochetului intors. Varful intors spre interior le permite sa ramana ascutite o perioada indelungata, protejandu-le de contactul cu pietre sau nisip. Tija curbata le ofera un plus de putere si rezistenta.
 
carlige gamakatsu 
Modelul Hump Back este de asemenea pe placul pescarilor. Datorita curbei speciale Smooth Effect Curve, acest carlig se agata aproape instant in buza inferioara a pestelui.
 
Este un carlig cu avantaje identice ca și Specialist R, dar cu diferența ca modelul RX are mai mult "corp" și este, prin urmare, chiar si mai puternic.
 
snagger 
Ultimul carlig, dar nu cel din urma, intrat in topul celor mai bine vandute, realizat de site-ul King-Fish.ro, este Snagger, un carlig forjat, cu ochetul intors, perfect pentru intepaturi rapide. Tija curbata ii da un plus de putere si rezistenta. Este dotat cu microspin care ajuta la desprinderea usoara a pestelui, limitand ranirea acestuia.
 
Toate aceste carlige sunt disponibile pe site-ul King-Fish.ro, in sectiunea Carlige de crap, iar pretul lor este foarte atractiv.
 
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
Momentan nu există comentarii.