Crapmania este in modul offline. Verifica conexiunea la internet!

Claumar anunta ieftinirea mulinetelor de la Shimano.

luni, 19 februarie 2018
Mulinetele Shimano s-au ieftinit considerabil la inceputul acestui sezon. Claumarpescar.ro a modificat incepand de vineri 16 februarie preturile la multe dintre aceste produse.
 
shimano ultegra xtd 
"Pescarii nu mai au acum motive sa comande mulinetele Shimano din strainatate. De exemplu, Shimano Ultegra XTD se vinde acum cu pretul de 569 lei, iar Aerlex 10000 XTB cu 339 lei. Ieftinirea este valabila pentru majoritatea mulinetelor Shimano, iar preturile se vor pastra pe parcursul intregului an.", ne-a scris Claudiu Popa, managerul magazinului Claumarpescar.ro. 
 
ultegra xtd 
Shimano Ultegra XTD se bucura de succes printre pescarii de crap datorita specificatiilor performante si designului atragator. Finisata in negru mat cu elemente metalice argintii, mulineta a impus o tendinta noua la nivel de aspect. Ca dotari, Ultegra XTD foloseste cateva dintre cele mai importante tehnologii Shimano: angrenaj X-SHIP, sistem Super Slow Oscillation 50 pentru asezarea firului la modelul 14000 si Slow Oscillation la modelul 5500 , frana rapida, constructie Parallel Body. Ultegra XTD se produce in doua versiuni, 14000 si 5500, cu capacitati diferite. Fiecare mulineta se livreaza cu un tambur de rezerva si doi reductori pentru fir. Ultegra 14000 XTD are doi reductori de 10000 si 3500, iar Ultegra 5500 XTD are doi reductori de 4500 si 3500.
 
Oferta completa de mulinete si preturi pentru ele de pe site-ul Claumarpescar.ro poate fi accesata aici. 
 
claudiu popa 
Claudiu Popa
Unei persoane îi place asta.
Apasă Îmi place dacă ți-a plăcut articolul. Ne ajută să identificăm conținutul care te interesează și să-ți oferim materiale cât mai relevante pe viitor.
Citește și ..
Comentarii
  • joi, 22 februarie 2018 08:01

    valter barbu : Cand Shimano scade preturile ,fie si numai in Romania ,e un semnal...Sa vedem de care.Personal,ma bucur ca mai scad preturile.